ΔΕΗ Μεγαλόπολης 0Το Συντονιστικό των Σωματείων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απαγόρευση εισόδου στα κεντρικά γραφεία της Επιχείρησης του Νίκου Φωτόπουλου πρώην προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ από την Διοίκηση της ΔΕΗ με το αιτιολογικό ότι συμμετείχε σε ομάδα συνδικαλιστών που οργάνωσαν και υλοποίησαν το σχεδιασμό της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ προκειμένου να καταλάβουν ως μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια της απεργίας τα κεντρικά γραφεία της Επιχείρησης.


Θεωρούμε αυτή την ενέργεια της Διοίκησης απαράδεκτη και προκλητική, ενταγμένη σε σχέδιο τρομοκράτησης και φίμωσης της φωνής των συνδικαλιστών και των συνδικάτων που αγωνίζονται να μην περάσουν και να μην υλοποιηθούν τα καταστροφικά σχέδια της κυβέρνησης για το ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Προειδοποιούμε ότι τέτοιες πρακτικές δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσουν και να οδηγήσουν σε υποχώρηση τον αγώνα μας ενάντια στο ξεπούλημα των λιγνιτικών μονάδων και της ΔΕΗ που ψήφισε η κυβερνητική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υλοποιεί με «θρησκευτική ευλάβεια» η υποταγμένη Διοίκηση της ΔΕΗ.

Σιγά μην πάρουμε άδεια από τη Διοίκηση της ΔΕΗ για το πώς θα εμποδίσουμε το ξεπούλημα που ετοιμάζεται.

Σε όσους δε πιστεύουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα μας αποτρέψουν να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα των λιγνιτικών μονάδων ας το καταλάβουν καλά: Τα σχέδια τους θα μείνουν στα χαρτιά.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η ώρα της αλήθειας για τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΗ που προέρχονται από την Επιχείρηση έφτασε «Ιδού η Ρόδος ιδού και τον πήδημα»...

Η Σ.Ε των Σωματείων

Σωματεία ΔΕΗ Μεγαλόπολης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: