Η κ. Νίκη Πασχαλίδη, κοινωνική λειτουργός στο χαμόγελο του παιδιού, μας ενημέρωσε πως το εθελοντικό δημιουργικό εργαστήρι έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα για το Χριστουγεννιάτικο bazaar.

 

Όπως τόνισε η κ. Πασχαλίδη ο κόσμος πρέπει καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου να συνεισφέρει όπως μπορεί και όχι μόνο τις γιορτινές μέρες, γιατί τα παιδιά έχουν ανάγκες όλο τον χρόνο. Έτσι λοιπόν η κ.Πασχαλίδη ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν και πάλι το Bazaar του Χαμόγελου του παιδιού, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, για να μπορέσουν να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

 

‘’Ο κόσμος μας ρωτάει πότε θα ξεκινήσει το παζάρι μας για να έρθουν να πάρουν δώρα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί καταφέρνουμε να χαρίσουμε πολλά χαμόγελα. Σίγουρα τις γιορτινές μέρες όλοι είμαστε πιο ευαισθητοποιημένοι, αλλά θέλουμε να ζητήσουμε και την βοήθεια του κόσμου και τις υπόλοιπες μέρες. Ο κόσμος μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθήσει, ακόμα και φέρνοντας κάποια ρούχα ή τρόφιμα που συγκεντρώνουμε κατά καιρούς, γιατί οι ανάγκες των παιδιών δεν σταματάνε’’, ανέφερε η κ.Πασχαλίδη.

 

Δείτε όσα είπε η κ.Πασχαλίδη, καθώς και κάποιες από τις δημιουργίες του εθελοντικού εργαστηρίου:

http://www.youtube.com/watch?v=suDfNIiM-ec&feature=youtu.be

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: