ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά 
Συνελήφθησαν, χθες (10.12.2013) το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 31 και 39 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου. 






ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 




Εξιχνιάσεις κλοπών - Σύλληψη ενός (1) άτομου για κλοπή 

Συνελήφθη, χθες (10-12-2013) το μεσημέρι, στις Αμύκλες Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) 36χρονη ημεδαπή ΡΟΜΑ, η οποία κατηγορείται ότι μαζί με ακόμη τρεις (3) ημεδαπούς ΡΟΜΑ ηλικίας 16, 17 και 39 ετών που αναζητούνται, προχθές (9.12.2013) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Σπάρτης-Γυθείου, αφού διέρρηξαν εταιρεία εμπορίας επίπλων, αφαίρεσαν διάφορα έπιπλα και τα φόρτωσαν σε φορτηγό όχημα, το οποίο όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα ο 16χρονος και ο 17χρονος, από προαύλιο χώρο άλλης εταιρείας. Τα έπιπλα και το φορτηγό όχημα βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε εκπροσώπους των εταιρειών. Επιπλέον, κατά τις έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, για το ένα από τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 20.11.2013 στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Σπάρτης. 




ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 




Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή 

Συνελήφθη, χθες (10.12.2013) το πρωί, στη Σπερχογεία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας (1) 21χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί μαζί με ακόμη μία ημεδαπή ΡΟΜΑ που αναζητείται, λίγο νωρίτερα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, αφαίρεσαν από κατάστημα-υπεραγορά, προϊόντα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης. 


Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: