Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο κ.Νίκος Τσιαμούλος ανέφερε τους λόγους της αποχώρησης του από την παράταξη του κ.Παυλή.

tsiamoulosΌπως τόνισε η απόφαση αποχώρησης ήταν άμεσα συνδεδεμένη με την πρόκληση της επόμενης μέρας για το Δήμο Τρίπολης, καθώς η
πορεία της παράταξης, ο τρόπος προσέγγισης των θεμάτων και η αντιπολιτευτική τακτική, απέκλιναν και δεν ήταν σε συνέπεια με τις προγραμματικές θέσεις της, όπως αυτές είχαν διατυπωθεί το 2010.

 

‘’Δεν μπορέσαμε να κάνουμε την υπέρβαση που είχε ανάγκη ο τόπος μας. Μόνο μέσω της υπέρβασης θα μπορούσαμε να να φέρουμε χειροπιαστό αποτέλεσμα για τους δημότες μας, ελέγχοντας τη δημοτική αρχή σε λάθη και παραλείψεις και προτείνοντας ταυτόχρονα συγκεκριμένες προτάσεις και μέτρα στην άμετρη διοίκηση του Δήμου’’, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Τσιαμούλος.

 

Στην συνέχεια υπογράμμισε πως η πορεία της παράταξης ταυτίστηκε με την πορεία του Δήμου, με αποτέλεσμα να χαθούν ο δυναμισμός, η αποφασιστικότητα και η στρατηγική για το μέλλον.Ο ίδιος θεωρεί πως η παράταξη δεν ήταν όσο διεκδικητική και μαχητική έπρεπε, για να γίνουν οι αναγκαίες αλλαγές στο Δήμο.

 

Στη συνέχεια μίλησε για την μεγάλη ανάγκη και η απαίτηση της κοινωνίας για ανανέωση, μια ανανέωση που μπορεί να έρθει μόνο με νέες ιδέες και νέες νοοτροπίες, οι οποίες μπορούν να ‘’γεννηθούν’’ από νέους ανθρώπους αλλά και κάθε ηλικίας, έμπειρους, που να έχουν όμως καθαρό σημείο αναφοράς στην κοινωνία. ‘’Δεν μπορείς να οικοδομήσεις την αλλαγή με φθαρμένα υλικά. Χρειάζεται κάτι διαφορετικό. Κάτι καινούργιο και σίγουρο’’,ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Την κριτική του βέβαια άσκησε και στη δημοτική αρχή δηλώνοντας: "Μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες για τους συμπολίτες μας, η δημοτική αρχή κινήθηκε με αδιαφάνεια. Στον κρίσιμο τομέα της οικονομικής διαχείρισης, τα συμφέροντα και οι σπατάλες κυριάρχησαν. Πέρασαν πάνω από τρία χρόνια και δεν υπήρξε ούτε μία λογοδοσία του Δημάρχου στους πολίτες. Λογοδοσία σημαίνει ευθύνη, σημαίνει αξιοπιστία, σημαίνει, πάνω απ’ όλα σεβασμός στο δημότη , κάτι που το ξεχνά όποιος αναλαμβάνει δημόσιο αξίωμα. Για τρία χρόνια ζήσαμε τις ίδιες αναχρονιστικές αντιλήψεις, τις ίδιες παθογενείς νοοτροπίες που διχάζουν, απογοητεύουν όσους θέλουν και μπορούν να προσφέρουν και διώχνουν μακριά από τα κοινά κυρίως τους νέους ανθρώπους που βλέπουν ότι τίποτα στην ουσία δεν αλλάζει παρά όλα μένουν στάσιμα".

 

Τέλος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το εάν σκοπεύει να είναι υποψήφιος με μια δική του παράταξη, καθώς και αν θα έχει την στηρίξει κάποιου κόμματος, τόνισε πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους, αποφεύγοντας να δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση, καθώς όπως τόνισε οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα δοθούν σε επόμενες συνεντεύξεις.

 

Δείτε βίντεο με όλα όσα δήλωσε ο κ.Τσιαμούλος:

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: