Στον δρόμο βρίσκονται για δεύτερη μέρα κάτοικοι της Καλλιρρόης, οι οποίοι μόλις προχώρησαν εκ νέου σε αποκλεισμό του δρόμου.

xorio

Αυτή την στιγμή έχουν συγκεντρωθεί περίπου 100 κάτοικοι στο σημείο, με την δημοτική αρχή να είναι και πάλι απούσα. Αντιθέτως δύο άτομα από την αντιπολίτευση έχουν σπεύσει στο σημείο και βρίσκονται στο πλευρό των κατοίκων.

 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε τηλεφωνική μας συνομιλία κάτοικος που βρίσκεται στο σημείο, δεχτήκαν τηλεφώνημα από την αστυνομία, στο οποίο τους ανακοινώθηκε πως επειδή είναι πέντε άτομα που κλείνουν το δρόμο, η αστυνομία θα προχωρήσει σε συλλήψεις.

 

Να υπενθυμίσουμε πως οι κάτοικοι διαμαρτύρονται, για το θέμα της δημιουργίας ''σκουπιδοεργοστασίου'', όπως το αποκαλούν, στην περιοχή τους. 

 

UPDATE: Μόλις μας ενημέρωσαν οι κάτοικοι πως προχώρησαν σε κατάληψη του δημαρχείου διαμαρτυρόμενοι για την απουσία της δημοτικής αρχής απο τους αγώνες τους

 

Τελευταία ενημέρωση 15:02μμ: Συνεχίζει η κατάληψη του δημαρχείου από τους κατοίκους.

 

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τους κατοίκους, ο δήμαρχος, κ.Μπάμης Φίλιππος , αφού κατέφθασε πρώτα αστυνομική δύναμη, άνοιξε τις πόρτες του δημαρχείου και συζητά αυτή την στιγμή με όσους εκ των κατοίκων βρίσκονται στο σημείο.

 

Οι απαντήσεις που έδωσε στο γιατί δεν ήταν στο πλευρό των κατοίκων στους αγώνες τους, πάντα σύμγωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων με τους οποίους ήρθαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία, είναι πως θα είναι στο πλευρό τους και πως και ο ίδιος δεν γνώριζε για το θέμα του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων και το έμαθε την ίδια χρονική περίοδο που το έμαθαν και οι κάτοικοι της περιοχής

 

 

Σε λίγα λεπτά περισσότερες πληροφορίες

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0

Οι άνθρωποι σε αυτή τη συζήτηση

  • Επισκέπτης - nikos

    lΛΕΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ......ΜΠΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

    Σαν 0 Σύντομο URL:
  • Επισκέπτης - sokratis

    θα τα σπασουν αυριο στο περιφερειακο οι κατοικοι τησ καλλιροησ.Τατούλη πήγαινε με κρανοσ

    Σαν 0 Σύντομο URL:
Κατηγορία: