Σοκάρουν τα όσα καταγράφονται καθημερινά έξω από αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων, η οποία με την ολοκλήρωση του ωραρίου λειτουργίας της, πετά τα τρόφιμα τα οποία έχει παρασκευάσει και άλλα είδη, σε κάδους απορριμμάτων.

Με το κλείσιμο των καταστημάτων που διαθέτει η συγκεκριμένη επιχείρηση, άνθρωποι της διπλανής πόρτας , ψάχνουν μέσα στα απορρίμματα για να βρουν κοτόπουλα τα οποία είναι ψημένα και δεν έχουν διατεθεί, ληγμένα αλλαντικά, τυροκομικά , αλλά και κάθε λογής προϊόντα τα οποία έχουν λήξει.

 

 

Οι εικόνες που εκτυλίσσονται παραπέμπουν στην υποσαχάρια Αφρική, καθώς η ανέχεια τους οδηγεί να παίρνουν από τους κάδους προϊόντα από την κατανάλωση των οποίων μπορούν να πάθουν αλλαντίαση και μια σειρά άλλων ασθενειών.

 

 

Να σημειωθεί πως οι υπεύθυνοι της αλυσίδας ,έχουν δώσει εντολή στους υπαλλήλους , να ρίχνουν πάνω στα προϊόντα που πετάνε χλωρίνη!!! προκειμένου να αποτρέπουν με αυτό τον τρόπο τους πολίτες να τα καταναλώνουν.

 

 

Παρόλα αυτά έχουν καταγραφεί περιπτώσεις, που άποροι έχουν πάρει από τους κάδους κοτόπουλα και αλλαντικά , τα οποία έχουν ραντιστεί με χλωρίνη και το αντελήφθησαν αφού πρώτα δοκίμασαν

Εργαζόμενοι – αντίθετα προς τις εντολές της επιχείρησης – αντί να πετάνε αυτά τα προϊόντα , τα βάζουν σε σακούλες και τα κρεμάνε σε συγκεκριμένα σημεία. προκειμένου να τα βρίσκουν τα άτομα που αναζητούν τροφή.

 

Πηγή:patrastimes.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: