Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά το φύκι της Καραθώνας δίνει το δικό του παρόν. Μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται και πάλι φέτος αφού από τις πρώτες ημέρες του φετινού καλοκαιριού υπάρχουν κρούσματα.


444217691a039b8d2808b0564cdf1d62 XLΌπως μας απεστάλη και είδαμε και σε σελίδα στο facebook, μαύρο Σαββατοκύριακο πέρασε οικογένεια επισκεπτών από την Αθήνα, αφού το φύκι έστειλε ένα παιδί στο νοσοκομείο.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο facebook η μητέρα του παιδιού, φαίνεται πεντακάθαρα το τσίμπημα, που τους "έστειλε στο νοσοκομείο των Παίδων, με φρικτούς πόνους, όπου τους έκαναν εισαγωγή”.

Φυσικά, από τις ίδιες αναρτήσεις μαθαίνουμε και άλλα παράπονα, που δεν είναι ότι καλύτερο για την κατάσταση στην Καραθώνα…

Δεν ξέρουμε αν τα σχόλια είναι ακριβώς έτσι, αλλά οι εικόνες του παιδιού δείχνουν πεντακάθαρα ότι πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα για το θέμα του φυκιού και οι κατά καιρούς διαβεβαιώσεις των υπευθύνων, του Λιμεναρχείου, του δήμου και οι σχετικές χημικές αναλύσεις του νερού δεν είναι επαρκής αντίδραση για το πρόβλημα.

Πρέπει να γίνει κάτι παραπάνω, κάτι πιο αποτελεσματικό.

ΠΗΓΗ: argonafplia.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: