Όταν η Μαντόνα αποκάλυπτε πως «τα παπούτσια είναι καλύτερα από το σεξ, γιατί κρατάνε περισσότερο» είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια και έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ  ανδρών και γυναικών. 
Όμως έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο της Mπολόνια έρεχεται να την επιβεβαιώσει  αφού αποκάλυψε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες εμπνέονται σεξουαλικά από τα πόδια!
Τα πόδια προκαλούν την μεγαλύτερη έλξη σε ποσοστό που αγγίζει το 47%. Τα παπούτσια, οι μπότες και οι κάλτσες  έρχονται πρώτα στη λίστα των φετίχ σε ποσοστό που αγγίζει το 64%.
Ακολουθεί ένα ποσοστό που φτάνει μόλις το 12%  το οποίο αναφέρει ότι διεγείρεται με τα εσώρουχα και ένα ποσοστό το 5% με τους μυς του σώματος.
Όπως τεκμηριώθηκε από την έρευνα στην οποία μετείχαν 150.000 άνθρωποι  από όλα τα μέρη του σώματος εκείνο που προκαλεί τη μεγαλύτερη σεξουαλική έλξη και διέγερση είναι τα άκρα και τα δάχτυλα των ποδιών  σε ποσοστό που αγγίζει το 47%.
Η ίδια έρευνα έδειξε πως όταν πρόκειται για αντικείμενα που έχουν σχέση με το σώμα, τα παπούτσια, οι μπότες, οι κάλτσες κι οποιοδήποτε άλλο είδος υπόδησης κατατάσσονται πρώτα στη λίστα των φετίχ με ποσοστό 64%.
«Tα πόδια και τα αντικείμενα που σχετίζονται με τα πόδια ήταν η κατηγορία με τις περισσότερες προτιμήσεις» υπογράμμισαν οι ερευνητές της έρευνας.
Η ίδια έρευνα έδειξε πως ένα ποσοοστό που αγγίζει το 12% δηλώνει ότι διεγείρεται με τα εσώρουχα, ένα 9% με τα παλτά ή κάθε είδους πανωφόρια, με τα σωματικά υγρά ή κάποιους συγκεκριμένους σωματότυπους.
Ωστόσο μόλις 7% των ερωτηθέντων ερεθίζονται σεξουαλικά απ τα μαλλιά του ή της παρτενέρ τους, 5% από τους μυς του σώματος και 4% από τα γεννητικά όργανα και κάποιες παρεμβάσεις στο σώμα, όπως τατουάζ κ.λπ.
Tέλος, ένα 3% έχει φετιχισμό με τον αφαλό ή τα στήθη και μόλις 2% με το στόμα, τα χείλη, τα δόντια ή τους γλουτούς.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
Tα χαμηλότερα ποσοστά συγκεντρώνουν ως ερωτικά φετίχ... τα στηθοσκόπια, τα ρολόγια χειρός, τα βραχιόλια ή οι μπρασελέδες, . Nύχια, μύτες, αυτιά, λαιμός και μυρωδιές του σώματος περιορίζονται στο 1% των προτιμήσε
iatropedia.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: