‘’Ζητώ από τους κατοίκους να κάνουν ένα με ενάμιση μήνα υπομονή’’, ανέφερε ο δήμαρχος Τρίπολης κ.Γιάννης Σμυρνιώτης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την παιδική χαρά της περιοχής της Αγίας Βαρβάρας, η οποία εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα είναι υπό κατασκευή.

a2

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Σμυρνιώτης θέλοντας να δώσει απαντήσεις στους κατοίκους, οι οποίοι εκφράζουν τα παράπονα τους για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της παιδικής χαράς, δήλωσε: ‘’Υπάρχει ένα θέμα καθυστέρησης των εγκρίσεων από το πράσινο ταμείο. Στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχει λοιπόν μια καθυστέρηση και ζητώ να κάνουμε ένα με ενάμιση μήνα υπομονή. Στην περίπτωση που δεν ενταχθεί στο πρόγραμμα του πράσινου ταμείου, στο οποίο το έχουμε υποβάλλει, θα εξασφαλίσουμε τους πόρους για να κατασκευάσουμε μόνοι μας την παιδική χαρά’’.

 

a3

 

Επιπλέον δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Δήμος έχει πλέον την δυνατότητα να προχωρήσει σε συντήρηση και επισκευή των παλαιών παιδικών χαρών, καθώς παρατάθηκε η δυνατότητα λειτουργίας παιδικών χαρών που δεν έχουν την προβλεπόμενη πιστοποίηση μέχρι το 2014. Έτσι ο Δήμος θα προχωρήσει νομότυπα πλέον σε συντήρηση αυτών των παιδικών χαρών, προκειμένου να μπορούν να λειτουργήσουν μέχρι τότε.

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη την συνέντευξη του δημάρχου:

http://www.youtube.com/watch?v=pemYoxNp3sg&feature=youtu.be

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: