erga megalopoliΈργα που θα αναδείξουν και θα φέρουν πιο κοντά τις αρχαιότητες της περιοχής, αφού με τις οδικές παρεμβάσεις που γίνονται στόχος είναι η ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να δει όλα τα αρχαιολογικά μνημεία χωρίς να ταλαιπωρηθεί. Επιπλέον βελτιώνεται η καθημερινότητα των πολιτών και αναβαθμίζονται σημαντικοί τουριστικοί τόποι, όπως είναι τα μοναστήρια μας, που μπορούν να συμβάλλουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας της Αρκαδίας.


Στο Λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης ολοκληρώθηκε ο δρόμος Λύκαιο-Νέδα - απομένει να τοποθετηθούν μπάρες και να γίνουν διαγραμμίσεις.
Επίσης θα γίνουν παρεμβάσεις διαπλάτυνσης του δρόμου για τη Μονή Αμπελακίου και διαμόρφωση χώρου στάθμευσης.
Στην περιοχή υλοποιείται - γίνονται χωματουργικές εργασίες- ένα σημαντικό έργο που αφορά στην ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων. Είναι η νέα χάραξη δρόμου που θα ενώσει την Καρύταινα-Μαυριά-Κυπαρίσσια-Ίσιωμα-Παλαιοντολογικό Μουσείο.
Ενώ προγραμματίζονται και άλλα μεγαλύτερα ή μικρότερα έργα, όπως η βελτίωση του δρόμου προς τη Μονή Ρεκίτσας στο Δυρράχι, η κατασκευή πεζοδρομίων από τη Μεγαλόπολη- Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης (με φωτισμό και μπάρες).

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: