vosiniotisΜε απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κατανεμήθηκαν 160.000 ευρώ για το Βοσυνιώτειο Ίδρυμα, για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του, στο πλαίσιο της χορήγησης των προνοιακών επιδομάτων.
«Συνεπής η Περιφέρεια Πελοποννήσου για ακόμα μια χρονιά τήρησε τη δέσμευσή της για την κάλυψη των αναγκών του Βοσυνιώτειου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «με τους πόρους που διαθέτει η περιφερειακή αρχή καλύπτει και τις οικονομικές υποχρεώσεις του εποπτεύοντα φορέα του Ιδρύματος, ο οποίος για πολλοστή φορά δεν έχει τηρήσει τη δέσμευση και υποχρέωσή του, σύμφωνα με το νόμο, να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες του βρεφονηπιακού σταθμού.


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αντιλαμβανόμενη τις πραγματικές ανάγκες και τη σημαντική κοινωνική αποστολή του Ιδρύματος στηρίζει τη λειτουργία του με αξιοπιστία και συνέπεια και ασκεί υπεύθυνα την κοινωνική της πολιτική».
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξασφάλισε επίσης, μέσω των προνοιακών επιδομάτων, σημαντική χρηματοδότηση για τις λειτουργικές ανάγκες και του συλλόγου ΑΜΕΑ Αρκαδίας.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: