Στιγμιότυπο 2 4 5 2016 18 49 1Καλές οι διαμαρτυρίες για τα σκουπίδια, αλλά, βρε παιδιά, σε λάθος μέρα και σε λάθος τόπο!

Την επομένη του Πάσχα και στην εορτή του Αγίου Γεωργίου επέλεξε μία μερίδα κατοίκων από χωριά της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου να διαμαρτυρηθεί για την μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων που προτίθεται να κατασκευάσει η ΤΕΡΝΑ στην Παλαιόχουνη, αν και εφόσον υπογραφεί η σύμβαση για τα σκουπίδια.

Η επιλογή της μέρας αλλά και η επιλογή του χώρου για τη διαμαρτυρία των κατοίκων ήταν αν μη τι άλλο λάθος , για να μην πούμε τίποτα περισσότερο.

Επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν στο χωριό του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, στο Αθήναιο, και μάλιστα έξω από το σπίτι του.

Δεν ξέρουμε τι είχαν κατά νου και γιατί έγινε αυτή η επιλογή, αλλά σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη.

Αν ήθελαν να διαμαρτυρηθούν θα μπορούσαν να το κάνουν άλλη μέρα και σε άλλο τόπο, ενώ ας μην ξεχνάνε οι κάτοικοι που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία πως πλέον η υπόθεση αφορά στην Κυβέρνηση και όχι στην Περιφέρεια.

Πάντως οι πληροφορίες της στήλης λένε πως ο Αντιπεριφερειάρχης στενοχωρήθηκε που δεν τον είχαν ενημερώσει από πριν, για να βρίσκεται στο σπίτι του, να τους κεράσει κάτι, χρονιάρες μέρες άλλωστε, και φυσικά να συζητήσουν σαν συμπατριώτες που είναι...

Δείτε ένα μικρό βίντεο από την διαμαρτυρία των κατοίκων που εξασφάλισε κατά αποκλειστικότητα η στήλη.

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια