mikisΙδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η παρέμβαση του Μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος σε ένα μακροσκελές κείμενο στην ιστοσελίδα του ασκεί κριτική στην Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Και αυτό γιατί ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν φανατικός υπέρμαχος και υποστηρικτής του Τσίπρα και της Αριστερής Κυβέρνησης.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης κάνει λόγο για «αριστεροδεξιό πολιτικό μόρφωμα», λαϊκής μειοψηφίας, το οποίο καταστρέφει αδίστακτα το παρόν και το μέλλον της χώρας, υπακούοντας στις εντολές των ξένων. Επιτείθεται και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας ότι «κομπάζει δηλώνοντας ότι εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό, ενώ στην ουσία δεν τον ακολουθεί ούτε το 20% των Ελλήνων».

Με όλο το σεβασμό αγαπητέ Μίκη, θα έπρεπε να ξέρεις και αυτό ισχύει ανέκαθεν πως «κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται μετά την αποχώρηση από το ταμείο», εν προκειμένω μετά την αποχώρηση από τις κάλπες... Και μέχρι να στηθούν πάλι μάλλον έχουμε καιρό.

Αλλά δυστυχώς ο Ελληνικός Λαός ψηφίζει όχι με κριτήριο το κοινό καλό αλλά το προσωπικό του όφελος και αυτό το πληρώνουμε και τώρα.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια