nikolakoy 1Με αφορμή τη συζήτηση που έγινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για την εθνική οδό Τρίπολης -Πύργου και κυρίως για την παράκαμψη Λαγκαδίων και κάποια άλλα σημεία που χρήζουν παρεμβάσεων ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τάκης Γατσόπουλος κάποια στιγμή είπε "δεν θα πληρώσουμε κύριε Τατούλη το ότι σας λείπει η κεντρική πολιτική σκηνή... Εδώ μιλήστε για το δρόμο". Η αναφορά του κ.Γατσόπουλου είχε να κάνει με τις πολιτικές αναφορές που έκανε ο Περιφερειάρχης στη διάρκεια της τοποθέτησής του.

Κάτι βέβαια που συνηθίζει ο κ.Τατούλης να κάνει πάντα, όταν τοποθετείται για διάφορα θέματα, αφού πολλές φορές έχει πει ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο είναι πολιτικό όργανο και θα παρεμβαίνει και πολιτικά όταν απαιτείται.
Στην αναφορά πάντως του κ.Γατσόπουλου ήρθε η "πληρωμένη" απάντηση από πλευράς Αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου "δεν ξέρω κ.Γατσόπουλε αν λείπει στον Τατούλη η κεντρική πολιτική σκηνή ή αν από την κεντρική πολιτική σκηνή λείπει ένας Τατούλης..." Φυσικά δεν υπήρξε απάντηση... Ετοιμόλογη η κα.Νικολάκου και σίγουρα η ατάκα της δεν πέρασε απαρατήρητη...

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια