Smirniotis DimarxosΤους αντιπολιτευτικούς τόνους έχει ανεβάσει ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης τον τελευταίο καιρό. Και αυτό γιατί του δίνει και αφορμές ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής. Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας "έχει κάνει βούτυρο στο ψωμί του" τα όσα λέγονται στην πόλη για οφειλές προς τρίτους του Δημάρχου και του ζητά ή να παραιτηθεί ή να προσφύγει νομικά για όσα του καταμαρτυρούν. Ο πρώην Δήμαρχος δεν δέχεται τις δικαιολογίες του νυν Δημάρχου ότι "είναι προσωπικά θέματα" αλλά θεωρεί πως όλα όσα λέγονται και γράφονται αφορούν στο Δήμο και στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Η άλλη αφορμή έχει δοθεί στον κ.Σμυρνιώτη με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΤ που θεωρούνται φουσκωμένοι (έχουμε αναφερθεί και σε άλλα σχόλια μας στο ζήτημα) και αναφέρει πως όχι μόνο έχουν επιβαρυνθεί υπερβολικά οι κάτοικοι των χωριών αλλά έχουν δοθεί και υπέρογκα ποσά για τις μετρήσεις του νερού και για πολλές απευθείας αναθέσεις.
Και το άλλο θέμα για το οποίο κριτικάρει τον κ.Παυλή ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας είναι τι άλλο από τη διαχείριση των απορριμμάτων. Ο κ.Σμυρνιώτης θεωρεί πως κινδυνεύει το Μαίναλο με την χωματερή στον Άγιο Βλάση και ενημέρωσε για αυτό την πυροσβεστική για να προβεί σε περαιτέρω κινήσεις.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια