vodi 1Η παροιμία έχει συγκεκριμένο αιρετό αποδέκτη.... Αντί να πει και "ευχαριστώ" που κάποιοι άλλοι κάνουν τη δουλειά που θα έπρεπε να είχε κάνει εδώ και καιρό αυτός και φυσικά και οι προκάτοχοί του... τα βάζει με αυτούς που κάνουν τη δουλειά τώρα και μάλιστα δια περίεργων ανακοινώσεων... Λίγο αργά θυμήθηκε την αρμοδιότητα... Σε αυτή τη χώρα τελικά ισχύει "τα καλά και συμφέροντα"... Είναι ακατανόητο πάντως την όποια διαφωνία υπάρχει σε άλλα επίπεδα μεταξύ των δύο θεσμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να την πληρώνουν οι πολίτες.


Μήπως πρέπει να εξηγήσει ο εν λόγω αιρετός στους πολίτες τι εννοεί και τι θέλει να πετύχει με τις ανακοινώσεις που βγάζει... Αντί να υπάρχει συνεργασία για το καλό του τόπου, υπάρχουν διαφωνίες άνευ αντικειμένου..
Ή μάλλον αντικείμενο υπάρχει και είναι τα χρήματα του ΕΣΠΑ και γενικά οι πόροι και η διαχείρισή τους... Άλλωστε πριν λίγες μέρες το είπε άλλος αιρετός από άλλη περιφερειακή ενότητα...."αν δοθεί το ΕΣΠΑ στους δήμους τότε η αιρετή Περιφέρεια δεν έχει λόγο ύπαρξης". Καταλαβαίνετε λοιπόν ποιο είναι το πρόβλημα.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια