φοσδαΝέα συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 18:30 στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης.
Το ένα θέμα αφορά στην εκλογή νέου Προέδρου μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος προέδρου και μάλιστα για τρίτη φορά παραίτηση Ηλία Ανδρικόπουλου.
Το άλλο θέμα όμως προκαλεί ερωτηματικά , αφού υπάρχει εξώδικο που έχει σταλεί στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΦΟΔΣΑ από τους Δημάρχους Άργους - Μυκηνών, Βόρειας Κυνουρίας, Σπάρτης, Κορινθίων και Τρίπολης.


Το εξώδικο, σύμφωνα με όσα αναφέρονται και από το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, στην ιστοσελίδα του Δήμου, αφορά στην πρόταση αναθεώρησης του ΠΕΣΔΑ Πελοποννήσου, που υποβλήθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή. Μεταξύ άλλων, οι εξωδίκως δηλούντες αναφέρουν ότι κρίνουν πως «το κείμενο, το οποίο με δική σας απόφαση έχει αποσταλεί προς τις αρμόδιες κατά το νόμο Υπηρεσίες προς έγκριση, δεν είναι σύμφωνο με τη ληφθείσα απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου».
Η συνεδρίαση θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για το ποιος θα εκλεγεί Πρόεδρος (χρέη Προέδρου κάνει ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Γρυπιώτης, Δήμαρχος Ευρώτα) όσο και για το δεύτερο θέμα, αφού αν έχει γίνει παραποίηση της απόφασης θα πρέπει να ειπωθεί ποιος και γιατί έκανε αυτήν την παραποίηση....
Ες αύριον λοιπόν τα νεότερα

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια