pavlis smirniotisΜε ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης απαντά ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης στον νυν Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή σχετικά με τα προβλήματα που ανέφερε ο Δήμαρχος πως κληρονόμησε από τους προκατόχους του.
Η απάντηση του κ.Σμυρνιώτη αν μη τι άλλο έχει χιούμορ, αν και επί της ουσίας δεν απαντά αλλά σχολιάζει τα όσα είπε στη συνέντευξή του ο νυν Δήμαρχος.
Διαβάστε την ανάρτηση του κ.Σμυρνιώτη:


"Τελικά για την ανυπαρξία του κ. Παυλή βαρύτατες "ευθύνες" φέρουμε, οι αδελφοί Σεχιώτη, Κωνσταντόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κοτσιάνης και εγώ που δεν "ανοίξαμε" ολόκληρη τη Μουτζουροπούλου. Ο κ. Κωνσταντόπουλος που ως Νομάρχης "αμέλησε" να στείλει για ΦΕΚ την απόφασή του για τις πεζοδρομήσεις γύρω από την Πετρινού (καθυστέρηση Κανονιστικής). Ο Θ. Κολοκοτρώνης που δεν "τακτοποίησε" τα κληρονομικά του στο Λιμποβίσι και τέλος ο Χουρσίτ πασάς που δεν άφησε ακριβείς συντεταγμένες της θέσης του "Θησαυρού" στην Πλατεία Άρεως και τώρα θα τον "μοιραστούμε" με τον αιτούντα την ανασκαφή ιδιώτη. Με τόσα "προβλήματα" που του "κληρονομήσαμε" τι να πρωτοκάνει!!!

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια