alexandrpos mitropoliΣε θέση κατηγορουμένου έχει βρεθεί ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλέξανδρος, αφού έχει κατατεθεί σε βάρος του μήνυση για δήλωση που είχε κάνει τον Δεκέμβριο του 2015 για την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης για ομοφυλόφυλα ζευγάρια και τότε είχε χαρακτηρίσει "αρρώστους" και ανθρώπους με κουσούρια" τους ομοφυλόφυλους.


Ο Μητροπολίτης είχε πει τότε: «Είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και αυτή καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία. Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας».
Η δήλωση αυτή, που είχε πάρει τότε έκταση, λόγω της επικαιρότητας και είχε δημοσιευτεί, ακόμα και σε πανελλήνιας εμβέλειας μέσα ενημέρωσης, φαίνεται πως προκάλεσε την μήνιν ορισμένων οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση και τώρα κλήθηκε ο Μητροπολίτης να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ο Σεβασμιότατος ανέφερε πως πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.
Πέρα από την ουσία του θέματος που δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να την αναλύσουμε, μας κάνει εντύπωση η ταχύτητα με την οποία δρα κάποιες φορές (μάλλον όταν θέλει και όχι πάντα όταν πρέπει) η Δικαιοσύνη. Και εν προκειμένω έδρασε με ταχύτητες που δεν τις συνηθίζει...

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια