smyrnivths politistiki 1Ακυρώσεις αποφάσεων
Η γραφικότητα του κ. Παυλή δεν έχει ταβάνι.
Προχθές βράδυ στο Δ.Σ. απειλούσε τα στελέχη της Αποκεντρωμένης με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, ενώ παράλληλα διαλαλούσε ότι έχει ενημερώσει τους υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης για υπαλλήλους που τον «πολεμάνε» και άλλες αερολογίες, εκφράζοντας απόλυτη βεβαιότητα για τη νομιμότητα της κανονιστικής.
Χθες σε έκτακτη Οικονομική Επιτροπή ανέθεσε σε δικηγόρο με κόστος για το Δήμο 992 ευρώ να γνωμοδοτήσει αν πρέπει ή όχι να ασκήσει προσφυγή στην Επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/20006 κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης που ακύρωσε την Κανονιστική.


Ο άνθρωπος είναι «άπαιχτος». Τόσο σίγουρος για τη νομιμότητα αλλά ζητάει και τη γνωμοδότηση για να μη ξεφτιλιστεί για μια ακόμα φορά στην Επιτροπή.
Όσο για τις απειλές στην Αποκεντρωμένη τι να πω:
«Φωνάζει ο Κλέφτης να φοβηθεί ο Νοικοκύρης»
Αντί να τους «ευγνωμονεί» που ακόμα δεν τον έχουν θέσει σε αργία γιατί για δύο χρόνια «ξέχναγε» να στέλνει τα οικονομικά στοιχεία της ΚΕΔΗΤ στο Υπουργείο με αποτέλεσμα να συγκαλύπτονται οι συνεχείς «αρπαχτές» από το Ταμείο της να τους τη «λέει» και από πάνω.
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Βλέποντας ότι δε συγκεντρώνει τις απαιτούμενες ψήφους απέσυρε τις και πάλι απευθείας αναθέσεις αποκομιδής.
Η μια ομάδα αναθέσεων αφορούσε αποκομιδή ανακυκλώσιμων από τις λοιπές Δ.Κ. πλην Τρίπολης με κόστος 100.000 για 11 μήνες.
Μήπως είναι ώρα να μας πουν – με επίσημα παραστατικά – πόσους τόνους ανακυκλώσιμα παρέδωσαν οι εργολάβοι τους πέρυσι στο ΚΔΑΥ γιατί μου φαίνεται ότι το κόστος ανά τόνο είναι τέτοιο που το όποιο κόστος διαχείρισης – προσωρινής, οριστικής, κεντρικής, αποκεντρωμένης – ωχριά μπροστά του.
ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ
Για τρίτη συνεχή χρονιά – κοροϊδεύει εργαζόμενες και Διοίκηση – αφού και πάλι δεν προβλέπεται ούτε ένα ευρώ από τον Δήμο στον Π/Υ του Ιδρύματος.
Βέβαια ο Πρόεδρος – παλιός συνεργάτης μου και εν συνεχεία υβριστής μου και μάρτυρας εναντίον μου σε Αστικό Δικαστήριο, γιατί στο αντίστοιχο Ποινικό, δεν τόλμησε να εμφανισθεί – κάτι ψέλλισε ότι ο κ. Δήμαρχος του έχει υποσχεθεί για αργότερα κάποιες 40.000 που όμως φέτος δεν έχουν καθόλου εγγραφεί στον Π/Υ.
Επισημαίνω ότι εμείς σε λιγότερο χρονικό διάστημα είχαμε επιχορηγήσει το Βοσυνιώτειο με 140.000.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια