lakoybes tripoli 30 11 7 antigrafi 0Ο καιρός δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί ήδη οι θερμοκρασίες, όχι μόνο ανοιξιάτικες δεν είναι, αλλά τις λες καλοκαιρινές, αφού τα θερμόμετρα δείχνουν και 30άρια. Επίσης μην ξεχνάμε ότι έρχονται γιορτές, το Πάσχα στην Τρίπολη, θέλουμε να πιστεύουμε ότι αποτελεί θεσμό και προσελκύει κόσμο, ενώ και το Καλοκαίρι είναι κοντά που όλο και περισσότερος κόσμος θα εμφανιστεί στην Αρκαδική Πρωτεύουσα. Παρόλα αυτά καμία εργολαβία δεν έχουμε δει να υπάρχει στην πόλη για να κλείσουν επιτέλους οι λακκούβες, που σε κάποιους δρόμους είναι επιεικώς χαρακτηριζόμενες "πηγάδια".

Εκεί στο Δημαρχείο τι κάνουν; Δεν αρχίζουν να κλείνουν καμία από τις δεκάδες λακκούβες που υπάρχουν; Πότε περιμένουν να το πράξουν;
Ακόμα και αν δεν μπορούν να κάνουν εκτεταμένες εργασίες, ας ρίξουν λίγη άσφαλτο σε αυτές τις λακκούβες που είναι επικίνδυνες και βρίσκονται όχι σε τίποτα απομακρυσμένα στενά, αλλά σε κεντρικούς δρόμους, όπως στην Ερυθρού Σταυρού, στην Μαινάλου και αλλού.
Πώς θα δείξετε αγαπητοί σύμβουλοι ότι κάνετε και έργο στην πόλη... Για καμία εκδήλωση οι δαπάνες ψηφίζονται άμεσα και μάλιστα με κατεπείγουσες συνεδριάσεις.. Κάντε το ίδιο και για τις λακκούβες..

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια