KLOPESΣε μάστιγα τείνουν να εξελιχθούν οι διαρρήξεις και οι κλοπές στην Αρκαδία. Οι δράστες δεν αφήνουν τίποτα που να μην κλέβουν.
Ακόμα και οι καλλιέργειες καταστρέφονται με τελευταίο κρούσμα το ξερίζωμα σκόρδων σε χωριό της Δημοτικής Ενότητας Κορυθίου στο Δήμο Τρίπολης. Οι κλέφτες έχουν γίνει αδίστακτοι και μπαίνουν σε σπίτια, αποθήκες, ακόμα και σε ιερούς ναούς μέρα μεσημέρι. Σήμερα το πρωί μάλιστα, "χτύπησαν", σύμφωνα με ενημέρωση από τους Προσκόπους το εξωκλήσι του Αγίου Ευθυμίου λίγο έξω από την Τρίπολη. Και αφού αφαίρεσαν εκκλησιαστικά είδη έκλεψαν και κατασκηνωτικά είδη που είχαν εκεί οι πρόσκοποι, αφού το εξωκλήσι τελεί υπό την προστασία τους.


Και φυσικά τα περιστατικά πληθαίνουν και καθημερινά καταγράφονται πολλά κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών... Άλλοτε συλλαμβάνονται κάποιοι δράστες και άλλοι όχι. Και όταν πρόκειται για μέλη των ΡΟΜΑ τότε το όλο θέμα περιπλέκεται, όταν οι υποθέσεις φτάνουν στη Δικαιοσύνη. Αστυνομικοί αναφέρουν πως "εμείς τους πιάνουμε αλλά όταν εκδικάζονται οι υποθέσεις αφήνονται οι δράστες, στις περισσότερες των περιπτώσεων ελεύθεροι"... Τι να κάνουν βέβαια και οι Δικαστές... Οι φυλακές έχουν γεμίσει και δεν επαρκούν και για άλλους κρατούμενους...

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια