filotexnikos omilos tripolis.mediumΑποκλειστικές πληροφορίες της στήλης και του arkadiapress.gr αναφέρουν πως υπάρχουν προβλήματα με την παραμονή του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης στην οικία Φίλιππου Τσιχριτζή στην οδό Γρηγορίου Ε'. Πολλά στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά το ρεπορτάζ λέει πως συγγενής του διαθέτη διεκδικεί το κτίριο και θεωρεί πως δεν έχει γίνει πράξη η θέληση του δωρητή να γίνει το κτίριο πινακοθήκη.

Θεωρεί επίσης πως η παρουσία του Φιλοτεχνικού Ομίλου δεν συνάδει με την διάθεση του δωρητή και μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει πρόταση από το Δήμο Τρίπολης στο ΦΟΤ να μεταφερθεί στο υπόγειο του κτιρίου και οι άλλοι χώροι (ισόγειο- πρώτος όροφος) να μείνουν κενοί... Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ξέρουμε αν θα γίνει αποδεκτό από το ΔΣ του Φιλοτεχνικού και μάλλον θα αναζητηθεί κάποια άλλη λύση.
Υπάρχει όμως πρόβλημα γενικότερο με τους χώρους στην Τρίπολη και δεν διατίθενται κατάλληλα κτίρια για τέτοια χρήση, ενώ και αν υπάρχουν κάποια ανήκουν σε ιδιώτες και πρέπει να καταβληθεί ενοίκιο.
Πρόβλημα σύντομα θα υπάρξει και με την Φιλαρμονική, αφού αναμένεται να ξεκινήσουν εργασίες στο Μαντζούνειο.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια