kedit 3Το περιβόητο πόρισμα των ορκωτών λογιστών για την Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Τρίπολης δεν έχει έρθει. Η απουσία του όμως δημιουργεί πολλά προβλήματα στην λειτουργία της Επιχείρηση.
Και αυτό γιατί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου που είναι αρμόδια να ελέγχει τη νομιμότητα των αποφάσεων των Δημοτικών, Περιφερειακών και λοιπών συμβουλίων, ακύρωσε με πρόσφατη απόφασή της, την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης για τον προϋπολογισμό της Επιχείρησης. Αυτό σημαίνει λοιπόν πως δεν μπορεί να υλοποιηθεί και να γίνουν οι δράσεις που απαιτούνται.Και μάλιστα αυτό έγινε χωρίς προσφυγή... Τώρα αν υπάρξει προσφυγή από την Δημοτική Αρχή θα το δούμε στην πορεία.


Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας "εκμεταλλεύτηκε" αμέσως αυτήν την ακύρωση και έγραψε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:
«Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης πλέον ακυρώνονται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση χωρίς καν να υπάρχει σχετική προσφυγή. Τόσο οφθαλμοφανώς παράνομες είναι. Αλλά και τις προ διετίας μεγαλοστομίες του κ. Παυλή για νομιμότητα που θα διασφάλιζαν τόσο ο νέος Γενικός του Γραμματέας όσο και ο σύντομα εξαφανισθείς Νομικός (;) του Σύμβουλος είναι ηλίου φαεινότερο ότι τις έκανε ...γαργάρα».
© 2016 Microsoft Όροι Προστασία προσωπικών δεδομένων και cookies Προγραμματιστές Ελληνικά

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια