talaganisΣτην εκδήλωση εγκαινίων της έκθεσης με τίτλο "Εξ ερειπίων άρχεσθαι" του γνωστού Αρκά Καλλιτέχνη Δημήτρη Ταλαγάνη στην αίθουσα Τέχνης "Κούρος" στην Τρίπολη, την Τετάρτη 24 Αυγούστου, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, τον κάλεσε να τεθεί επικεφαλής της προετοιμασίας για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και την Άλωση της Τριπολιτσάς, το 2021. Πρόταση που ο καλλιτέχνης αποδέχθηκε με ικανοποίηση αν και όπως είπε πρόκειται για δύσκολη αποστολή.


Αρκετά καλή κίνηση από πλευράς Δημάρχου και γενικότερα του Δήμου Τρίπολης, μιας και ο κ.Ταλαγάνης εκτός από ξεχωριστός καλλιτέχνης έχει ευρύ κύκλο γνωριμιών σε όλους τους χώρους και αυτό μπορεί να βοηθήσει πολύ στην προετοιμασία των εκδηλώσεων.
Πρέπει όμως να σχολιάσουμε πως τον θυμήθηκαν λίγο αργά... Γιατί δεν του έκαναν πρόταση να βοηθήσει και στην προσπάθεια για την διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για παράδειγμα;.... Εκεί μάλλον τον ξέχασαν... Δεν πειράζει όμως "Κάλλιο αργά παρά ποτέ" που λέει και ο λαός μας.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια