goyrouna proedros palaioxoriouΕίναι αν μη τι άλλο πρωτότυπο (όπως θα δείτε και στην φωτογραφία) Πρόεδρος χωριού της Αρκαδίας να οδηγεί όχι αυτοκίνητο ή έστω μηχανάκι αλλά να οδηγεί γουρούνα. Ένα όχημα που δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο και δεν το βλέπει κανείς εύκολα, ενώ θεωρητικά πάντα ταιριάζει σε νεότερους ανθρώπους.
Όμως ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοχωρίου Αρκαδίας Βασίλης Μήλιας δεν είναι τυχαίος Πρόεδρος.... Και αυτό δεν φαίνεται μόνο από το όχημα που έχει επιλέξει να οδηγεί, αλλά και γενικότερα από τον τρόπο που εργάζεται για τους συγχωριανούς του.


Όπως είπε στον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας σε πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε στο χωριό, η επιλογή του οχήματος έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση των κατοίκων του χωριού που βρίσκεται σε υψόμετρο και όταν ρίχνει χιόνι είναι το μοναδικό όχημα που μπορεί να κινηθεί ενώ μπορεί να τοποθετηθεί πίσω του και εκχιονιστικό μηχάνημα και έτσι γίνεται δουλειά - καθαρίζονται δηλαδή οι δρόμοι του χωριού. Επιπλέον ο Πρόεδρος βάζει εκτός από προσωπική εργασία και χρήματα από την τσέπη του για τα έργα που γίνονται στο χωριό... Τέτοιοι πρόεδροι είναι αξιέπαινοι και λείπουν από τον τόπο μας...

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια