Dimos Tripolis logo1Το θέμα έχει αναδειχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και κάνει "θραύση" στα πηγαδάκια και στα καφενεία, αφού όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν λέγονται τα ονόματα αυτών που χρωστούν, ενώ αν είναι κανένας πολίτης τότε τον κάνουν "βούκινο".


Μάλιστα ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Τρίπολης αφού δεν μπορούν να πάρουν την πάγια προκαταβολή, γιατί χρωστούν κάποια χρήματα στον δήμο ή γενικά στο δημόσιο. Και βέβαια αναφέρουν πως τα χρήματα δεν είναι για προσωπική χρήση αλλά για έργα στα χωριά.. Από την άλλη κυκλοφορούν ποσά για χρέη δημοτικών συμβούλων που φθάνουν σε κάποιες περιπτώσεις και τις 20 χιλιάδες ευρώ. Χρέη προς το Δήμο... Μάλιστα λέγεται πως σύμβουλος που χρωστά αυτό το ποσό δεν πρόκειται να του κάνουν τίποτα γιατί στο όνομά του φαίνεται ένα χιλιάρικο ενώ τα υπόλοιπα 19 είναι χρέη που έχει συγγενικό του πρόσωπο. Πάντως πολύ κοντινό.
Επίσης αναφέρονται ποσά των 7 χιλιάδων ευρώ και μάλιστα υπάρχουν και κατασχετήρια για τον εν λόγω δημοτικό σύμβουλο, ενώ υπάρχουν και μικρότερα ποσά, όπως 2500 ευρώ, 1000 ευρώ, 700 ευρώ και πάει λέγοντας.
Αν τα χρωστούσαμε εμείς θα μας είχαν δεσμεύσει τους λογαριασμούς.. Αλλά έτσι είναι .... Δύο μέτρα και δύο σταθμά.. Καλά που δεν έχουν ζητήσει οι σύμβουλοι, όπως κάποιοι βουλευτές, να υπαχθούν στο Νόμο Κατσέλη.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια