plimira xorafiaΠαράταση της έκτακτης ανάγκης ζητείται από τους πληγέντες από τις πλημμύρες αγρότες της Αρκαδίας. Το αίτημα έγινε γνωστό και στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Τετάρτης στην Τρίπολη.
Το αίτημα είναι για δύο χρόνια παράταση, αλλά, με όλο το σεβασμό τόσο στους αγρότες που επλήγησαν όσο και στους Περιφερειακούς Συμβούλους που ζητούν την παράταση, το πρόβλημα κατ' εμάς δεν είναι σε αυτό το κομμάτι. Το ζήσαμε άλλωστε και στην περίπτωση με τα σκουπίδια και έχουμε εμπειρία.


Το θέμα είναι να δοθούν τα απαιτούμενα χρήματα από πλευράς Κυβέρνησης, για την δημιουργία, επιτέλους, των κατάλληλων υποδομών και όχι να γίνονται ψευτοέργα για τα "μάτια του κόσμου" και βέβαια ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί και όχι να χάνονται στο ποιος έχει την αρμοδιότητα. Απαιτείται συνεργασία όλων των φορέων και επίσης θα πρέπει με γρήγορες διαδικασίες να αποζημιωθούν οι πληγέντες και να τους δοθούν εκείνα τα κίνητρα που απαιτούνται για να επανακάμψουν... Τα λόγια είναι εύκολα, οι πράξεις είναι δύσκολες και φαίνεται πως η ελληνική γραφειοκρατία δεν έχει καταπολεμηθεί ακόμα... Και επιπλέον πού είναι οι πολιτικοί που ήρθαν, είδαν απήλθαν; Τόσο γρήγορα ξέχασαν τους πληγέντες;

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια