dimarxio tripoli 1"Με καθυστέρηση τεσσάρων και πλέον μηνών έγινε επιτέλους χθες η - μάλλον χωρίς αποτέλεσμα - συνάντηση διαπαραταξιακής επιτροπής του Δήμου με την πολιτική και την φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα της κατάργησης των Αστυνομικών Τμημάτων Σταδίου και Λεβιδίου.
Συμπέρασμα: Η ολιγωρία του κ. Παυλή - που ήσασταν ένα χρόνο τώρα τον ρώτησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου - καταδικάζει για μια ακόμα φορά την περιφέρεια του Δήμου μας σε εγκατάλειψη..."


Τάδε έφη ή μάλλον έγραψε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης ανακοινώνοντας στην ουσία και το αποτέλεσμα της συνάντησης της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δ.Τρίπολης με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου αλλά και την Αστυνομία στην Αθήνα σχετικά με τα αστυνομικά τμήματα Λεβιδίου και Σταδίου. Και δεν φθάνει που την "λένε" στο Δήμαρχο σε τοπικό επίπεδο, του "την είπε" και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου.. Ο κ.Σμυρνιώτης δεν ανακοινώνει τι απάντησε ο κ.Παυλής στον Γενικό Γραμματέα, αλλά όπως και ένα έχει μιλάμε πλέον για μία απόφαση οριστική που δεν μπορεί να αλλάξει.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια