tegea panigiriΜπορεί το πανηγύρι της Τεγέας να έχει τελειώσει εδώ και κάτι περισσότερο από δύο μήνες αλλά φαίνεται πως έχει αφήσει ... υπόλοιπο. Και αυτό γιατί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωσε απόφαση του Δήμου Τρίπολης για τα τέλη του πανηγυριού σχετικά με την κατάληψη δημόσιων χώρων.
Η ακύρωση κατά τη δημοτική αρχή έγινε για τυπικούς λόγους και δεν υπάρχει πρόβλημα επί της ουσίας, ενώ όπως ειπώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτή ήρθε σε χρόνο που είναι εκτός νομοθεσίας και έτσι δεν δημιουργείται θέμα.

Από την άλλη Δημοτικοί Σύμβουλοι της μειοψηφίας θεωρούν πως υπάρχει ζήτημα και ίσως ζητηθούν πίσω χρήματα από όποιους θεωρήσουν ότι εθίγησαν.. Και εδώ θα δούμε τι θα γίνει, αν και όπως ειπώθηκε ο Δήμος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της ακύρωσης της απόφασής του.. Πάντως ρε παιδιά, γιατί δεν τα ψάχνετε τα θέματα πριν τα προχωρήσετε σε υλοποίηση για να μην τρέχετε μετά.. Ακόμα και τυπικό να είναι το ζήτημα, η Αποκεντρωμένη εκεί στέκεται και εσείς δεν θα πρέπει να τις δίνετε "πάτημα"... Αν είναι όλα καλώς καμωμένα δεν πρόκειται να ακυρωθεί καμία απόφαση.. Αλλά δεν ξέρουμε τελικά πώς λειτουργείτε και εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μία επισήμανση ή αν θέλετε διαφορετικά να δώσουμε μία συμβουλή...

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια