dimarxos Tripolews 2 0 0 0 0Σε ανάρτησή του ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης θεωρεί  αστείο να ορίζεται Δημοτικό Συμβούλιο με το σημαντικό θέμα των εκδηλώσεων Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς μέρα που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη το ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας με σημαντικότατα θέματα για το μέλλον της Αυτοδιοίκησης και συναχίζει τονίζοντας


"Δεν το ήξεραν - η πρόσκληση για το Συνέδριο έχει κυκλοφορήσει εδώ και τουλάχιστον ένα δεκαπενθήμερο - ή επιδιώκουν να περάσουν το θέμα "νύχτα" για να συνεχιστεί χωρίς αντιδράσεις ο με το αζημίωτο "εκπολιτισμός" ημών των "ιθαγενών" από τον επί των πολιτιστικών "άμισθο" δημαρχιακό σύμβουλο - κατά δήλωση του ιδίου του κ. Παυλή;"
Υ.Γ. Δεν έχω κάτι με τον κ. σύμβουλο αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να προβληματιστεί με το γεγονός ότι έχουν γίνει - προφανώς με εισήγησή του - εκδηλώσεις που στοίχισαν περίπου 500 ευρώ ανά θεατή - πέρυσι το Πάσχα - ή αυξήθηκε το κόστος τους κατά 10000 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο - Άλωση 2016 με διευθυντή ορχήστρας-χορωδιών τον ίδιο και ηχητικά από Αθήνα σε σχέση με την Άλωση 2015 με το Γιάννη Μαρκόπουλο και ηχητικά από Τρίπολη.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια