Στα πλαίσια της διαρκούς συνεργασίας, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γεώργιος Μπέζος συναντήθηκε σήμερα 10 Νοεμβρίου 2014, με το Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Αναπηρία (ΣΥΦΑΜΕΑ) και το Σύλλογο Γονέων ΑμεΑ Μεσσηνίας «Η Υπομονή» στο χώρο του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Καλαμάτας.

MJKKJJΥπήρξε εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν τα προγράμματα του Κέντρου και δρομολογήθηκαν αξιόλογες δράσεις, ενώ ο διοικητής συνεχάρη τους δύο συλλόγους για τη διαρκή στήριξη που προσφέρουν, ως πυλώνες και αρωγοί στο έργο του Κέντρου.

 

 

Παράλληλα, από πλευράς νοσοκομείου εκφράσθηκε η πρόθεση για εκσυγχρονισμό του μηχανογραφικού εξοπλισμού και η ενίσχυση του ΚΕΦΙΑΠ με βοηθητικό νοσηλευτικό προσωπικό. Συζητήθηκε ακόμη η εκπόνηση μελέτης και η πρόταση εγκατάστασης ηλιοθερμικού συστήματος μέσα από κοινοτική ενίσχυση για ζεστά νερά χρήσης και για τη θέρμανση του κτιρίου. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η επαναλειτουργία της πισίνας για τα παιδιά του ΚΕΦΙΑΠ καθώς ως γνωστόν έχει εδώ και αρκετά χρόνια διακοπεί η λειτουργία της. Σημειώνεται ότι από τις αρχές του φθινοπώρου έχει τεθεί και πάλι σε λειτουργία το κρατικό όχημα, το οποίο διαθέτει ράμπα για τη μεταφορά των ΑμεΑ με κινητικά προβλήματα.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: