ANTRASΠόσες φορές όταν βλέπουμε φίλους που έχουμε καιρό να τους δούμε δεν έχουμε ακούσει την έκφραση "δεν άλλαξες καθόλου" !
Και όμως το πέρασμα του χρόνου απ΄ ότι φαίνεται δεν αφήνει τα σημάδια του μόνο στο πρόσωπο και στο σώμα. Ιδιαίτερα στους άνδρες ο αδυσώπητος χρόνος προκαλεί αλλαγές στο πέος τους αφού έρευνες ανακάλυψαν πως με τα χρόνια αλλάζει σε εμφάνιση, μέγεθος και σε λειτουργία.

Αναλυτικότερα ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια συμπέραναν ότι το μέγεθος του μειώνεται με την αύξηση της ηλικίας για δύο λόγους.
Ο πρώτος εξαιτίας της παχυσαρκίας που προοδευτικά αυξάνει με την ηλικία. Το λίπος έχει την τάση να συγκεντρώνεται στη ρίζα του πέους και να προκαλεί την αίσθηση ότι το μήκος μειώνεται. Αυτή η μείωση δεν είναι μόνιμη και μπορεί να αντιστραφεί αν ο άντρας διατηρήσει το βάρος του στα φυσιολογικά επίπεδα. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι με την ηλικία παρατηρείται φυσιολογική συρρίκνωση του τόσο στο μέγεθος όσο και σε μήκος και πάχος, γεγονός μη αναστρέψιμο.

1,5 εκατοστό μείον

Οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι η μείωση του μήκους από την ηλικία των 30 μέχρι την ηλικία 60 ή 70 είναι της τάξης του 1,5-2 εκατοστών.
Οι παράγοντες που ενοχοποιούνται είναι η αθηροσκλήρωση στα τοιχώματα των αγγείων του πέους αφού η κυκλοφορία του αίματος μειώνεται κατακόρυφα.
Ο δεύτερος είναι η ανάπτυξη στο πέος ενός ανελαστικού συνδετικού ιστού στο σώμα του, που το εμποδίζουν να φουσκώνει και να μεγαλώνει. Αυτό αν συμβεί σε μεγάλο βαθμό μπορεί να προκαλεί και πόνο στη στύση, καθώς και μικρότερη στύση.'Όμως όπως αλλάζει το μέγεθος του πέους, αλλάζει και το μέγεθος των όρχεων. Έτσι ένα ένας όρχις στα 30 είναι 30 εκατοστά, στα 60 μπορεί να φτάσει και τα δύο εκατοστά.

IATROPEDIA.GR

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: