Φύση τουρισμός

Σε ρυθμούς τελικού και όχι Μεγάλης Βδομάδας ζουν στην Τρίπολη. Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη βγήκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της μεγάλης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και οι φίλοι του Αστέρα σχημάτισαν ουρές για να τα προμηθευτούν.

Αυτό που συμβαίνει με την προσμονή του κόσμου στην Τρίπολη και συνολικά την Πελοπόννησο αναφορικά με τον τελικό Κυπέλλου στο οποίο ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό δεν έχει προηγούμενο. Οι φίλοι των Αρκάδων θέλουν πως και πως να βρουν θέση για το ΟΑΚΑ και από σήμερα που βγήκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια, σχηματίστηκαν ουρές και σε λιγότερο από δύο ώρες, πουλήθηκαν πάνω από 500 εισιτήρια. Εκτός από τους μεμονωμένους φιλάθλους, υπάρχουν και αυτοί που θα πάνε με πούλμαν στην Αθήνα και ήδη έχουν κλειστεί οι θέσεις για πέντε και η ζήτηση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Στον Αστέρα όπως είναι φυσικό τρίβουν τα χέρια τους, καθώς βλέπουν πως αυτός ο τελικός είναι μια μεγάλη ευκαιρία να φέρουν ακόμα πιο κοντά τους τον κόσμο, ενώ δεν μπορούν και οι ίδιοι να πιστέψουν την ζήτηση αυτή, με τον  υπεύθυνο του τμήματος εισιτηρίων της ΠΑΕ, Νικήτα Φράγκο, να τονίζει στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης: «Είναι ιστορική μέρα για εμάς. Πραγματικά αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο. Έχουμε αιτήματα από όλη την Πελοπόννησο από κόσμο που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το μεγάλο παιχνίδι. Ελπίζουμε να φτάσουμε σε μεγάλο αριθμό πωλήσεων και να εξαντληθούν».

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Οι Τριπολιτσιώτες έχουν εκδώσει και σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρονται στον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τοv ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 2013 μεταξύ του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ & του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θα γίνει ως εξής:

ΤΡΙΠΟΛΗ Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το εκδοτήριο της ΠΑΕ στην Πλατεία Άρεως (δίπλα από την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου) : Μ. Πέμπτη: 10.00 π.μ. – 9.00 μ.μ. Μ. Παρασκευή: 12.00 – 6.00 μ.μ. Μ. Σάββατο: 10.00 π.μ. – 6.00 μ.μ. & από Δευτέρα 6 Μαΐου έως Παρασκευή 10 Μαΐου από τις 10.00 π.μ. – 9.00μ.μ. Στον ίδιο χώρο θα γίνεται και η ενημέρωση – διάθεση εισιτηρίων για οργανωμένη μετακίνηση με λεωφορεία την ημέρα του Τελικού.

ΑΘΗΝΑ Τα εισιτήρια στην Αθήνα θα διατίθενται στα εξής σημεία: 1.Καφετέρια ΕΘΝΙΚΟΝ τηλ.210-3310576, έξοδος μετρό στην Πλατεία Συντάγματος. Από Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου μέχρι το Σάββατο 11 Μαΐου, ημέρα του Αγώνα. 2.Καφετέρια CARTONE τηλ.210-3450202, στο Γκάζι- Σταθμός Μετρό (Περσεφόνης και Τριπτολέμου). Από Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου μέχρι Σάββατο 11 Μαΐου ημέρα του Αγώνα. 3.Καφετέρια JUST COFFE τηλ. 210-9530100, Λεωφ. Συγγρού 338. Από Τετάρτη 9 Μαΐου μέχρι Σάββατο 11 Μαΐου, ημέρα του Αγώνα.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€, 25€ και 30€. Αναλυτικά: Θύρες 17,19,20 & 21: 10€ Θύρες 22 & 24: 25€ Θύρα 23: 30€ Η μετακίνηση με λεωφορείο την ημέρα του αγώνα μαζί με εισιτήριο αγώνα (10€) κοστίζει 15€. Περισσότερες λεπτομέρειες με αναλυτικές πληροφορίες για την μετακίνηση με τα λεωφορεία θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες».

Διάβασε περισσότερα στο: Χαμός για το... μαγικό χαρτάκι σε Τρίπολη! | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: