Φύση τουρισμός

- Το άτυχο παιδί που μαχαιρώθηκε  μένει παράλυτο και βρίσκεται στη ΜΕΘ του Αγλαϊα Κυριακού

- Από τα δολοφονικά χτυπήματα επλήγη ο νωτιαίος μυελός με αποτέλεσμα να προκληθεί κινητική αναπηρία - ''Νόμιζα ότι τον σκότωσα. Τον χτυπούσα παντού'' λέει ο δράστης που οδηγείται στον εισαγγελέα - Απαρηγορητη η μητέρα του παιδιού που βλέπετε στη φωτογραφία - Στο πλευρό της ο Ρώσος πρέσβης

Αναπηρία στα κάτω άκρα προκάλεσαν δύο από τα χτυπήματα που δέχτηκε ο 12χρονος από τον Ολλανδό κλόουν ξενοδοχείου στην Χερσόνησο. Το παιδί νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν το πολύ σοβαρό περιστατικό.

Τα δύο πιο σοβαρά τραύματα εντοπίζονται στη σπονδυλική στήλη μεταξύ του έβδομου και του ένατου σπονδύλου. Σύμφωνα με το Έθνος από τα χτυπήματα επλήγη ο νοτιαίος μυελός, με αποτέλεσμα να προκληθεί κινητική αναπηρία στα κάτω άκρα του παιδιού.

Ομάδα τριών νευροχειρουργών του νοσοκομείου τον υπέβαλε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, που ξεκίνησε στις 16.00 χθες το απόγευμα και ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα. Παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια δεν κατόρθωσαν να αποτρέψουν την αναπηρία. Το παρήγορο είναι ότι η ζωή του παιδιού δεν κινδυνεύει.

Μαζί του σε όλη τη διάρκεια της διακομιδής η μητέρα του που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δέχθηκε ψυχολογική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό. Δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους, έχοντας στο πλευρό της τη Ρώσο πρέσβη ωστόσο επαναλάμβανε ότι το παιδί έχει ξεφύγει τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του.

Η κυνική ομολογία του δράστη “Το χτυπούσα και δεν έβλεπα που. Ήταν σκοτεινά. Νόμιζα ότι τον σκότωσα. Είχα την εντύπωση ότι τον σκότωσα! Τον τράβηξα σε μία άκρη, και τον άφησα εκεί. Έφυγα. Πήγα και φύλαξα τα πράγματα για να μην τα βρει κανείς και στη συνέχεια γύρισα στο ξενοδοχείο, έπλυνα το μαχαίρι και το φύλαξα στην πυροσβεστική φωλιά του συνεδριακού κέντρου. Επέστρεψα κανονικά στη δουλειά μου χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.” είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεση του ο 20χρονος κλόουν!

Ο Ολλανδός στην κατάθεση του ομολογεί ότι όταν εφτασε στο χώρο η αστυνομία αναζητώντας το παιδί συμμετείχε και εκείνος στις έρευνες για να μην υποψιαστεί κανείς τίποτα και όταν έφτασε 12 τα μεσάνυχτα σχόλασε και πήγε προς το δωμάτιο του από την παραλιακή του Ανισαρά. Πέρασε να πάρει τα πράγματα από εκεί που τα είχε κρύψει, φοβήθηκε, τα ξαναφύλαξε και όταν επέστρεψε να τα πάρει από το πρανές του δρόμου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και η ιστορία πήρε το δρόμο της .. Η κατάθεση του 20χρονου κατέληξε σε μία δήλωση μεταμέλειας ... Ο 20χρονος ανιματέρ από το ξενοδοχείο του Ανισαρά θα περάσει την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου το μεσημέρι, μετά τη χθεσινή πολύωρη απολογία του στα πλαίσια της προανάκρισης στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, προκειμένου να του ασκηθούν οι σχετικές ποινικές διώξεις και να του οριστεί συνήγορος υπεράσπισης.

newsit.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: