Φύση τουρισμός

Ακόμα μια κοινωνική δομή του Δήμου τέθηκε σε λειτουργία. Ο λόγος για το κοινωνικό ιατρείο του Δήμου Τρίπολης.

 

Τα εγκαίνια του ιατρείου πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο.

 

Το κοινωνικό ιατρείο αποτελεί μια νέα κοινωνική δομή του δήμου, η οποία δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όσων είναι ανασφάλιστοι και αντιμετωπίζουν προβλήματα στην περίθαλψη τους.

 

Να σημειωθεί πως το ιατρείο θα έχει όλες τις ιατρικές ειδικότητες, ενώ θα λειτουργεί σε εθελοντική βάση και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για να λάβουν την αντίστοιχη κάρτα. Αφού βγάλουν την κάρτα αυτή λοιπόν το μόνο που έχουν να κάνουν οι ασθενείς είναι να τηλεφωνήσουν στο κοινωνικό ιατρείο και να κλείσουν ένα ραντεβού με τον γιατρό που επιθυμούν. Αρκετοί γιατροί θα δέχονται τους ασθενείς στα ιατρεία τους καθώς εκεί έχουν τον εξειδικευμένο τεχνολογικά εξοπλισμό που χρειάζονται  κάποιες ειδικότητες.

 

Ο δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, δήλωσε:''Ο δήμος το μόνο που προσπάθησε είναι να κάνει το χρέος του απέναντι στους δημότες που έχουν ανάγκη σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο. Σύντομα θα δημιουργήσουμε και ένα κοινωνικό εστιατόριο και όσες ακόμα κοινωνικές δομές χρειάζονται  οι πολίτες της Τρίπολης''.

 

12

Στα εγκαίνια βρέθηκε και ο διοικητής της Α' ΥΠΕ Αττικής Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο οποίος φρόντισε να παραχωρηθούν όλα όσα χρειάζονταν προκειμένου να εξοπλιστεί το κοινωνικό ιατρείο.

 

13

Τέλος ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης εξέφρασε την χαρά του για τις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά του Δήμου, οι οποίες έχουν ένα και μόνο στόχο, την ανακούφιση των ανθρώπων που πλήττονται από την οικονομική κρίση, ενώ τόνισε πως η Μητρόπολη θα είναι στο πλευρό του Δήμου όποτε χρειαστεί οποιαδήποτε βοήθεια.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: