Φύση τουρισμός

Οι δημιουργοί της ταινίας θρίλερ ''Ατέρμων'', κάτοικοι της Τρίπολης, σε συνέντευξη τους μίλησαν για το πως ξεκίνησε η ταινία σαν ιδέα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στα γυρίσματα καθώς και τις προσδοκίες τους.

http://

 

Αρχικά ο σκηνοθέτης, κ. Κανέλλος, μας είπε πως η ιδέα γεννήθηκε στα τέλη του 2012. Λίγες μέρες αργότερα αποφασίσανε μαζί με μια ομάδα ανθρώπων να δώσουν σάρκα και οστά στην ιδέα αυτή, με δικούς τους πόρους, όπως μας τόνισε. Στην συνέχεια ο κ. Κανέλλος μας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, καθώς τα γυρίσματα έγιναν σε εξωτερικό χώρο, γεγονός που προκαλούσε μικροπροβλήματα με τον φωτισμό, τις καιρικές συνθήκες και άλλους εξωγενείς παράγοντες.

 

Ο σεναριογράφος της ταινίας, κ .Σκιαδάς, μας μίλησε για το σενάριο, το οποίο όπως μας είπε είναι ένα συνονθύλευμα ιστοριών τρόμου και αφορά κυρίως το πως αντιλαμβανόμαστε κάποια θέματα σχετικά με τα εσωτερικά του ψυχισμού μας. '''Ήταν μια απλή ιδέα την οποία αρχικά πιστέψαμε πως θα ήταν εύκολο να ολοκληρώσουμε μέσα σε δύο τρεις μέρες. Στην πορεία συνειδητοποιήσαμε πως χρειάζεται πολύ περισσότερη δουλειά'', πρόσθεσε ο σεναριογράφος.

 

Ο υπεύθυνος παραγωγής και εφέ, κ. Αγγέλακας μας μίλησε για τα γυρίσματα τα οποία όπως ανέφερε και ο σεναριογράφος διήρκεσαν πολύ περισσότερο από ότι είχαν υπολογίσει, ενώ τόνισε και αυτός με την σειρά του πως δεν υπήρχε κάποια χρηματοδότηση και το κόστος το επωμίστηκαν οι ίδιοι. ΄΄Δεν θέλαμε να ψάξουμε για χρηματοδότηση. Θέλαμε να το κάνουμε με τις δικές μας δυνάμεις'', πρόσθεσε.

 

Τέλος ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας, ο κ. Μονοκρούσος, μας μίλησε για το πόσο χαρούμενος είναι για την συμμετοχή του, ενώ τόνισε πως το κλίμα της ομάδας τον έκανε να απελευθερωθεί και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

 

Για το κοινό που ενδιαφέρεται να δει την ταινία, οι δημιουργοί της μας γνωστοποίησαν, πως δεν μπορεί ακόμα να προβληθεί, καθώς η ταινία συμμετέχει σε κάποια φεστιβάλ, τα οποία απαγορεύουν την δημόσια προβολή πριν την ολοκλήρωση τους.

pp

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: