Φύση τουρισμός

Limni tis stymfalias opws fainetai apo ton SkiathiΤην προσεχή Κυριακή 15.11.2015 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων, επιτέλους πραγματοποιεί την πολύαναμενόμενη ανάβαση στο όρος Σκίαθις (1777μ.) και Καρούμπαλο (1808μ.). Η θαυμάσια αυτή οροσειρά βρίσκεται στα σύνορα Αρκαδίας και Αργολίδας και προσφέρει μια ανεπανάληπτη θέα σε όλα τα βουνά της Πελοποννήσου και της Ρούμελης.
Η ανάβαση θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τον Ορειβατικό Σύλλογο Φυλής και περιλαμβάνει δύο πορείες :


Α. Η πρώτη πορεία θα διαρκέσει τέσσερις ώρες, από το διάσελο της Κανδήλας - Κορυφή Σκίαθις (1777μ) - Διάσελο Καρούμπαλο - Κανδήλα και προσφέρεται ακόμα και για αρχαρίους ορειβάτες με καλή όμως φυσική κατάσταση.
Β. Η δεύτερη πορεία θα διαρκέσει έξι ώρες και θα ακολουθήσει τη διαδρομή, διάσελο Κανδήλας - Κορυφή Σκίαθις (1777μ) - Διάσελο Καρούμπαλο - Κορυφή Καρούμπαλο (1808μ) - Κανδήλα. Η πορεία αυτή είναι αρκετά δύσκολη στο σύνολό της και ενδείκνυται μόνο για πιο έμπειρους και ανθεκτικούς ορειβάτες.
Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει στις 08.00 π.μ., όπως πάντα από Πλατεία Αγίου Βασιλείου και επιστροφή, νωρίς το απόγευμα.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: