asteras filiko ermionidaΟ Αστέρας επικράτησε εύκολα 3-0 της Ένωσης Ερμιονίδας, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Τρίπολη, έχοντας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια... δυνατή προπόνηση και φυσικά για δοκιμές.

Ο Στάικος Βεργέτης, είδε τον Γιάννη Γιαννιώτα να αγωνίζεται για 60' λεπτά, έχοντας πολύ καλή εικόνα, όπως και ο Ζιγκί Μπαντιμπανγκά, ο οποίος δείχνει να αφήνει πίσω τον τραυματισμό του. Το σκορ άνοιξε με πλασέ ο Φακούντο Πάρα, εκμεταλλευόμενος ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα της Ερμιονίδας, βάζοντας τον Αστέρα στη θέση του οδηγού της αναμέτρησης.

Οι Αρκάδες συνέχισαν να πιέζουν, να προσπαθούν να φτάσουν και σε άλλα γκολ και φυσικά να έχουν καλή απόδοση. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Ζήση, πλάι στον Ζησόπουλο στο κέντρο της άμυνας, να έχει καλή παρουσία και να είναι σταθερός. Το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς άλλο τέρμα και φυσικά χωρίς να απειληθεί η εστία του Κόκκαλή, πλην μιας διπλής ευκαιρίας των φιλοξενούμενων.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τους παίκτες του Βεργέτη. Ο πολύ κινητικός Νίκο εκτέλεσε κόρνερ, ο Τσοκάνης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με το κεφάλι έκανε το 2-0. Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε αφού έγιναν πολλές αλλαγές. Από αυτές, ωστόσο, προέκυψε και ένα πρόσωπο... έκπληξη.

Πρόκειται για το νεαρό υπό δοκιμή Μούκα, ο οποίος αγωνίζεται στα "φτερά" της επίθεσης και έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, κερδίζοντας το χειροκρότημα της εξέδρας. Κάτι που πέτυχε και ο Πάμπλο Μάσα, σημειώνοντας ένα υπέροχο τέρμα στο 78'. Ο Αργεντινός είδε εκτός εστίας τον τερματοφύλακα της Ερμιονίδας, τον "κρέμασε" και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το φιλμ της φιλικής αναμέτρησης.

Α' μέρος:

- Σχηματισμός 4-3-3 από τον Βεργέτη σε αυτό το φιλικό. Στα δοκάρια ο Κόκκαλης, δεξιά ο Λούι, αριστερά ο Παπαχρήστος με τους Ζησόπουλο και Ζήση στο κέντρο της άμυνας. Οι Μουνάφο, Τσοκάνης και Νίκο στη μεσαία γραμμή. Οι Γιαννιώτας και Μπαντιμπανγκά θα είναι στα άκρα, με τον Φακούντο Πάρα στην επίθεση.

- Η Ένωση Ερμιονίδας θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Football League. Μάλιστα, την περασμένη περίοδο, βρισκόταν στον ίδιο όμιλο με τον Παναρκαδικό, τον οποίο και αντιμετώπισε δύο φορές.

1' Έναρξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στη σέντρα.

10' Το 0-0 παραμένει, ωστόσο δείχνει διάθεση ο Μπαντιμπανγκά, ενώ καλά στοιχεια έχει δείξει και ο Ζήσης πλάι στον Ζησόπουλο, στο κέντρο της άμυνας.

15' Εκτέλεση φάουλ του Νίκο, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα της Ερμιονίδας.

22' Ωραία ατομική ενέργεια του Νίκη, πέρασε από δεξιά δύο αντιπάλους, δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

25' Διπλή επέμβαση Κόκκαλη! Ο Παβίσεβιτς στην πλάτη της άμυνας μόνος απέναντι στον Κόκκαλη κάνει το πλασέ ο γκολκίπερ των Αρκάδων απέκρουσε στην επαναφορά ξανά ο Παβίσεβιτς το σουτ και πάλι ο Κόκκαλης εξαιρετικά έδιωξε σε κόρνερ.

26' Ο Μπαντιμπανγκά έκανε σέντρα από δεξιά, ο Πάρα προσπάθησε να μπει στην πορεία της μπάλας, χωρίς να τα καταφέρει.

28' Αλλαγή τερματοφύλακα για την Ερμιονιδα. Ο Πονήρος στη θέση του Πουρή.

30' Σουτ του Λούι από δεξιά, ο τερματοφύλακας όμως διώχνει σε κόρνερ.

40' Γκολ για τον Αστέρα Τριπολης με τον Πάρα. Ο Αργεντινός σκοράρει, όταν σουτ του Ζήση, έξω από την περιοχή, δεν μπόρεσε να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας και ο επερχόμενος Πάρα, με πλασέ ανοίγει το σκορ.

45' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

Β' μέρος:

- Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

- Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Στεφανίδης στη θέση του Κόκκαλη.

47' Γκολ για τον Αστέρα. Κόρνερ του Νίκο, ο Τσοκάνης πιάνει την κεφαλιά και κάνει το 2-0 για την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Αλλαγές για τον Αστέρα. Μπήκαν οι Μούκα (δοκιμάζεται), Μάσα, Βαζούκης και Παντελιάδης. Έξω οι Μπαντιμπανγκά, Νίκο, Ζήσης και Ζησόπουλος.

60' Μια ακόμα αλλαγή για τον Αστέρα. Ο νεαρός Μαργαρίτης στη θέση του Γιαννιώτα.

- Εξαιρετικά στοιχεία από τον Μούκα. Μετά από ατομική ενέργεια και πέρασμα δύο αντιπάλων, αποθεώθηκε από όσο κόσμο είναι στο γήπεδο.

74' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Παπανδρέου στη θέση του Πάρα.

78' Γκολ για τον Αστέρα με τον Μάσα. Υπέροχο τέρμα από τον Αργεντινο. Είδε έξω από την περιοχή τον αντίπαλο τερματοφύλακα, του "έσκαψε" τη μπάλα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

82' Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Μούκα, αλλά αντέδρασε εξαιρετικά και έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ερμιονίδας.

90' Τέλος στην αναμέτρηση. Ο Αστέρας επικρατεί 3-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Κόκκαλης, Λούι, Παπαχρήστος, Ζησόπουλος, Ζήσης, Μουνάφο, Τσοκάνης, Νίκο, Γιαννιώτας, Μπαντιμπανγκά, Πάρα.

Ένωση Ερμιονίδας: Πουρής, Βλαχόπουλος, Κολόκας, Λίτσης, Παπανικολάου, Συμελίδης, Τζανής, Παβίσεβιτς, Στομίροβιτς, Σβόγιτς, Ταπέ.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: