panionios asterasΠροκειμένου να έρθει μια Μάιντς και να "σκάσει" εκατομμύρια ευρώ για να πάρει έναν Ντε Μπλάσις, πράγματι ένας αγώνας με την Μπεσίκτας στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League είναι ο πιο σπουδαίος. Αυτό, όμως, είναι μία λογική που στην πραγματικότητα μπορεί να ευνοήσει τον ποδοσφαιριστή. Οχι τον σύλλογο...

Για τον Αστέρα η σημαντική δουλειά δεν είναι το ματς στην Κωνσταντινούπολη. Ηταν το ματς στη Νέα Σμύρνη. Είναι το ματς που έρχεται με την Καλλονή στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ή με τον Πλατανιά στην Κρήτη, που ακολουθεί. Σε αυτά τα παιχνίδια και όχι (πλέον) στα ευρωπαϊκά παίζει την ύπαρξή του!

Αυτό θα πρέπει όλοι στην ομάδα να το συνειδητοποιήσουν άμεσα, προτού είναι αργά. Ο Αστέρας θα πάει την Πέμπτη (18/9) στην Πόλη για να διασκεδάσει το παιχνίδι. Για να απολαύσει το ποδόσφαιρο. Για να καρπωθεί αυτά που με τόσο κόπο κατέκτησε με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Η κανονική δουλειά του, όμως, είναι το πρωτάθλημα. Και σε λίγο καιρό το Κύπελλο (την Δευτέρα 15/9 γίνεται η κλήρωση). Ασφαλώς και θα αντιμετωπίσει με πολύ μεγάλη σοβαρότητα τους αγώνες με Μπεσίκτας, Τότεναμ και Παρτιζάν. Ωστόσο, δεν έχει φτάσει στο σημείο να έχει την πολυτέλεια να επιλεγει διοργανώσεις ή αγώνες ως πιο σημαντικούς σε σχέση με άλλους.

Η διαχείριση αυτή δεν είναι εύκολη. Δεν έχει καν ως "οργανισμός" την εμπειρία για να το πράξει. Αλλά περισσότερο από άλλοθι θα πρέπει να ψάξει τον τρόπο για να το καταφέρει. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να υπάρχουν κακές ημέρες, αλλά όχι "αδιάφορες" ημέρες...

Επειδή στο τέλος το ταμείο γίνεται από όσα βλέπουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι από όσα κάνουν όσοι είναι εκτός, αυτό αφορά κυρίως τους ποδοσφαιριστές. Μπορεί στο μυαλό τους ο πιο σημαντικός αγώνας να είναι εκείνος με την Μπεσίκτας.

Ωστόσο, αν είναι έτσι, σημαίνει ότι η προσωπική προβολή ξεπερνά το καλό του συλλόγου σε αγωνιστικό επίπεδο. Διότι για τον Αστέρα το σημαντικό είναι να πετύχει στις εγχώριες διοργανώσεις τουλάχιστον όσα κατάφερε τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Αλλιώς Μπεσίκτας... γιοκ (για να χρησιμοποιήσουμε και τουρκική έκφραση).

 

arcadiasports.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: