panarkadikos 3

Ο Παναρκαδικός πήρε τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' εθνικής καθώς απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Μαγούλας.

Το τέρμα που σημείωσε ο Καδάς στο 63' δεν ήταν αρκετό να δώσει και την πρώτη νίκη αφού το Τριφύλλι είδε τον Παπακωνσταντίνου για τους γηπεδούχους να ισοφαρίζει κι να αναγκάζει την ομάδα των Τζήλου και Καλογιαννίδη να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναρκαδικός προσπάθησε να απειλήσει από στημένες μπάλες, όμως η καλύτερη στιγμή ήρθε από αντεπίθεση όταν ο Νάνος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων βρέθηκε σε καλή θέση για να ανοίξει το σκορ, χωρίς τελικώς να το καταφέρει. Κάτι που έγινε στο 63' όταν ο Γιώργος Καδάς με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0 και έβαλε σε θέση οδηγού τον Παναρκαδικό.

Περίπου επτά λεπτά χώριζαν την ομάδα της Τρίπολης από ένα σημαντικό αποτέλεσμα, αλλά οι παίκτες του Αστέρα Μαγούλας είχαν διαφορετική άποψη. Με γκολ του Παπακωνσταντίνου έκαναν το 1-1 και έσωσαν την παρτίδα.

Σημαντικός βαθμός για τον Παναρκαδικό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη Γ' Εθνική.

Η εξέλιξη του αγώνα
Τελικό αποτέλεσμα 1-1.

ΓΚΟΛ για τον Αστέρα Μαγούλας. Ισοφαρίζουν οι γηπεδούχοι με τον Παπακωνσταντίνου στο 83'.

ΓΚΟΟΟΟΛΛΛ! Ο Καδάς στο 62' ανοίγει το σκορ με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή!

Αρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νάνος βρέθηκε σε καλή θέση αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι Αρκάδες προσπαθούν να απειλήσουν από στημένες μπάλες σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις.

Χωρίς σκορ στο πρώτο 30λεπτο με τον Παναρκαδικό να πατά καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Η ενδεκάδα του Παναρκαδικού: Ψυχογιός, Πετρόπουλος, Μπούτας, Βλαχοκυριάκος, Κωστάκης, Κυριακόπουλος, Αρδάμης, Δήμος, Νάνος, Καδάς, Πετρόπουλος.

 

arcadiasports.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: