kalloni708 1Η Kαλλονή επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και με σύμμαχο τον δυνατό άνεμο νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Σάββα Τσαμπούρη να...πληγώνει την πρώην ομάδα του.

Κυρίαρχοι οι Αρκάδες στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Βεργέτη, ευνοήθηκε από τους χώρους που της έδωσαν οι γηπεδούχοι, πίεσε αρκετά όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο 45λεπτο, η Καλλονή βγήκε μπροστά και έψαξε το γκολ με μακρινά σουτ κι εν τέλει δικαιώθηκε. Ο πρώην αμυντικός του Αστέρα ξεγέλασε χάρη στον δυνατό αέρα τον Κοσίτσκι και πέτυχε το μοναδικό γκολ στο ματς. Έτσι, η ομάδα της Μυτιλήνης έφτασε τους 27 βαθμούς, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από τον περασμένο Νοέμβριο. Στους 35 και την 4η θέση έμεινε ο Αστέρας.

Καλλονή (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Κεϊτά, Μίνγκας (62' Γιορέντε), Μαρσέλο (62' Καλτσάς), Πιπίνης, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο (82' Χωριανόπουλος), Μανούσος, Χουάνμα

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Κιτόκο (84' Ζησόπουλος), Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης (77' Μουκάμ), Μουνάφο,Ρόλε, Γιαννιώτας, Πάρα, Σκουρτάι (69' Ιγκλέσιας)

iefimerida

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: