asteras 0Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να κάνει ένα σημαντικό βήμα για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, καθώς κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ήταν πιστή στο ραντεβού της και χωρίς τη στήριξη του κόσμου της, λόγο της απόφασης του Υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή να εκκενώσει όλα τα Ελληνικά γήπεδα για τη συγκεκριμένη αγωνιστική . Οι «κιτρινομπλέ» κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη για το κυνήγι της τρίτης θέσης απέναντι στον Ατρόμητο. Πλέον βρίσκονται στο -3 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παίξει με τον Παναθηναϊκό.


Στόχος των Αρκάδων είναι να τερματίσουν σε μια θέση που θα τους δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστούν στα play off. Στον συγκεκριμένο αγώνα ο Αστέρας ήταν καλύτερος και δίκαια κέρδισε τον Ατρόμητο με αυτό το φτωχό σε γκολ 1-0.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος θα μπει πιο δυνατά στον αγώνα και στο 10' ο Ναπολεόνι έκανε ωραίο σουτ με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Στο 26' ο Ούμπιδες δεν μπόρεσε με ένα δεξί σουτ να σκοράρει. Ο Αστέρας απάντησε με δύο ευκαιρίες. Αρχικά στο 24' ο Πάρα και έπειτα στο 26' ο Μάσα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Η ομάδα του Αστέρα άρχισε να βρίσκει ρυθμό και στο 28' ο Μπαράλες με κεφαλιά έχασε μεγάλη ευκαιρία. Στο 34' οι Αρκάδες με τον Λούι είχαν ακόμα μια καλή στιγμή στο παιχνίδι τους. Ο επιθετικός μονόλογος του Αστέρα συνεχίστηκε και στο 36' ο Μπαράλες έκανε ένα ωραίο σουτ, το οποίο πέρασε άουτ. Στο 45' και πάλι ο Μπαράλες έπιασε μια πολύ ωραία κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ρόλε και έκανε το 1-0. Άλλη φάση δεν σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τελικό αποτέλεσμα να είναι το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο άργησε να σημειωθεί κάποια ευκαιρία. Η πρώτη έγινε στο 65' όταν το σουτ του Ρόλε σταμάτησε στα χέρια του Γκορμπούνοφ. Στο ίδιο λεπτό και πάλι ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου σταμάτησε το σουτ του Μπαράλες. Η απάντηση ήρθε στο 66' με τον Μαρσελίνιο να πιάνει άστοχο σουτ. Στο 86' και στο 88' ο Γιαννιώτας δεν μπόρεσε να σκοράρει με δύο σουτ που δοκίμασε. Άλλη φάση δεν σημειώθηκε και ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε το παιχνίδι με 1-0.

Η «Σφυρίχτρα»: Ο διαιτητής του αγώνα, Ανδρέας Παππάς πραγματοποίησε μια αρκετά καλή διαιτησία χωρίς να είναι ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, επηρεάζοντας το αποτέλεσμα. Ο Αστέρας δίκαια νίκησε τον Ατρόμητο σε μια διαιτησία που όπου έπρεπε πήρε σωστές αποφάσεις.

MVP: Στον Αστέρα Τρίπολης ήξεραν όλοι, ότι έπρεπε από την αρχή να πιάσουν μια καλή απόδοση για να κερδίσουν τον Ατρόμητο. Αυτό έγινε πραγματικότητα, όμως ο man of the match ήταν ο Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος πέτυχε ακόμα ένα γκολ φέτος με τη φανέλα του Αστέρα.

Συνθέσεις

Αστέρας (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Μουνάφο (Μουνάφο 90+1'), Ιγκλέσιας, Ρόλε (Κουρμπέλης 77'), Μάσα, Πάρα (Γιαννιώτας 63'), Μπαράλες

Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κούρος (Γεωργίου 87'), Φυτανίδης, Κατσουράνης, Αγκουαζί, Δημούτσος, Ούμπιντες, Μπρίτο (Μαρσελίνιο 58'), Ναπολεόνι, Παπάζογλου (Καράσκο 66')

Επιμέλεια: Δημήτρης Δημόπουλος

Πηγή: http://www.thinkover.gr/2015/03/07/kynigaei-tin-triada-odigo-ton-barales/

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: