111Μια ακόμα πανελλαδική διάκριση για τον αθλητή του Ομίλου μας Καρούνο Παναγιώτη. Μετά την περσινή του διάκριση στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα ΣΒΑΕ που έγινε στο Athlisis Tennis Club στη Δαλαμανάρα, ο Καρούνος επανέλαβε την ίδια του επιτυχία με την κατάληψη μιας ακόμα πρώτης θέσης. Ο αθλητής του Ομίλου μας ματαφερε σε 16αρι ταμπλό να τερματίσει στη πρώτη θέση, επικρατώντας των αντιπάλων του.


Στον 1ο γύρο ο Καρούνος πέρασε walk over. Στον δεύτερο γύρο, και για την είσοδο στην τετράδα ο Καρούνοσ αντιμετώπισε τον Τσιτσιγιάννη τον οποίο και νίκησε με 2-0 σετ (60, 62). Στην τελική σειρά και πιο συγκεκριμένα στα ημιτελικά ο αθλήτρια του Ομίλου μας αντιμετώπισε τον Βαρσάμη τον οποίο νίκησε με 2-0 σετ (64, 61), σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, όσων το παρακολούθησαν. Στον τελικό ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης, Καρούνος Παναγιώτης, αντιμετώπισε και επικράτησε του έταιρου αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης, Δουκουμόπουλου Δημήτρη με σκόρ 2-0 σετ (75, 61). Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό του Καρούνου και ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό του Πηγαδιώτη.
Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου συγχαίρουν και τους δυο αθλητές του Ομίλου για τις επιτυχίες τους και τους εύχονται καλή αγωνιστική συνέχεια.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: