KAN 77Διακρίσεις και στο Πανεπιστημιακό τουρνουά που διοργάνωσε το Παν/μιο Πελοποννήσου για το όμιλό μας με 6 πρωτιές σε δύο κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα αθλητές του ομίλου μας αγωνίστηκαν μόνο στο D2 (τουρνουά για αρχάριους – πρωτοεμφανιζόμενους παίχτες) και κέρδισαν 6 θέσεις, τόσο στους άνδρες , όσο και στις γυναίκες. Πιο συγκεκριμένα στις γυναίκες νικήτρια αναδείχτηκε η Τρίγκα Βασιλική με δεύτερη την Τσιλέπη Αναστασία και τρίτη την Παπαβραμίδου Ζωή και στους άνδρες την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ζούδης Σπύρος με δεύτερο τον Βαμβακούση Νίκο και τρίτο τον Παπαγεωργίου Βαγγέλη.


Τις απονομές εκ μέρους του πανεπιστημίου Πελοποννήσου έκανα οι κύριοι Σαγιάς Νίκος (Πρόεδρος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών) και ο κ. Σμυρνιώτης Γιάννης (Γυμναστής – Καθηγητής Παν/μιου Πελοποννήσου). Εκ μέρους του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στις απονομές παραβρέθηκαν η κα. Αντωνίου Μαρία (Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης), ο κ. Δημήτρης Σαραντόπουλος (Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης) και ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος (Διευθυντής του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης).
Η διοικούσα επιτροπή και η προπονητική ομάδα του ομίλου θα ήθελα δημόσια να συγχαρεί τους αθλητές Τρίγκα Βασιλική, Τσιλέπη Αναστασία ,Παπαβραμίδου, Ζούδης Σπύρος, Βαμβακούση Νίκο και Παπαγεωργίου Βαγγέλη για τις διακρίσεις τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στην εξεταστική τους.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: