ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΤΟΥ ΑΣΤΈΡΑ ΤΡΊΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ, ΑΠΈΧΕΙ ΜΌΛΙΣ ΛΊΓΑ 24ΩΡΑ! ΤΟ ARCADIA-SPORTS ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΈΡΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΤΟΝ ΠΑΛΜΌ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ, ΤΗΝ ΑΓΩΝΊΑ ΌΛΩΝ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΎΟΝΤΑΙ ΚΆΤΙ ΣΠΟΥΔΑΊΟ, ΚΆΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ ΓΙΑ ΤΟ ΣΎΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΎΝ, ΚΆΤΙ ΠΡΩΤΌΓΝΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΊΑ.

ΜΕ ΓΝΏΜΟΝΑ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ, ΤΟ ARCADIA-SPORTS εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό ART (Αρκαδική Τηλεόραση)! Αύριο Πέμπτη (09/05), αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ART, θα μεταδοθεί ημίωρο αφιέρωμα στον Αστέρα Τρίπολης!

ΣΥΝΕΠΏΣ, ΕΙΔΉΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 22.00 ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΚΉ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ και αμέσως μετά, στις 22.40, ταξίδι στα αποδυτήρια του Αστέρα, στις εξέδρες των φιλάθλων, στο μυαλό όλων των πρωταγωνιστών, λίγο πριν από τον τελικό κυπέλλου!

Ο ΣΆΚΗΣ ΤΣΙΏΛΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΤΩΝ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΠΛΈ» και οι ποδοσφαιριστές Κοντοές, Κουρμπέλης, Άλβαρεζ, Γεωργακόπουλος, Πιπίνης και Τσαμπούρης, μιλούν στη δημοσιογραφική ομάδα του arcadia-sports για την εκπληκτική πορεία του Αστέρα, ξεκαθαρίζοντας σε όλους μας πως στον τελικό δεν πρόκειται να είναι κομπάρσοι!

ΤΟ ΑΦΙΈΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΊΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΊ εκ νέου από την Αρκαδική Τηλεόραση και μία μέρα πριν από το μεγάλο τελικό, την Παρασκευή 10/05, την ίδια ώρα (22.40), αμέσως μετά από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ARCADIA-SPORTS.GR, ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΉ ΤΗΣ ΗΜΈΡΑΣ ΕΠΙΘΥΜΕΊΤΕ.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: