Δράστες αυτής είναι τέσσερις (4) ημεδαποί ΡΟΜΑ, οι οποίοι συνελήφθησαν

 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα, της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της ληστείας κατά συναυτουργία, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και για παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα και τα ναρκωτικά

 

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, η ληστεία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Ιράν, που είχε γίνει την 11-5-2013 το βράδυ, στο Αργολικό Αργολίδας.

 

Συνελήφθησαν, σήμερα (14-5-2013) το πρωί, στο Αργολικό και τη Νέα Τίρυνθα Αργολίδας, τέσσερις (4) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 24, 28, 20 και 19 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα, της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της ληστείας κατά συναυτουργία, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και για παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα και τα ναρκωτικά.

 

Η σύλληψη τους έγινε ύστερα από αστυνομική επιχείρηση, η οποία οργανώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.

 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, οι ανωτέρω,  την 11-5-2013 το βράδυ, στο Αργολικό Αργολίδας, αφού αρχικά μπήκαν σε οικία που διέμεναν οι δύο αλλοδαποί, με την απειλή όπλων και την χρήση σωματικής βίας τους τραυμάτισαν, τους αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, βρήκαν στην κατοχή του 20χρονου και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

 

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται, από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: