moni prodromou2Με­τά α­πό συν­το­νι­σμέ­νες ε­πα­φές που εί­χαν η Παγ­γορ­τυ­νι­α­κή Ενω­ση και ο προϊ­στά­με­νος του Ιε­ρού Να­ού Ζω­οδ. Πη­γής Δάφ­νης και Οι­κο­νό­μος του Με­το­χί­ου του Αγ. Κων/νου και Ελέ­νης Φι­λο­πάπ­που Αρχ/της π. Συ­με­ών Συ­νο­δι­νός με την Ιε­ρά Μο­νή Προ­δρό­μου Γορ­τυ­νί­ας, α­πο­φα­σίσ­θη­κε η έ­λευ­ση στην Αθή­να τον Οκτώβριο, της Τι­μί­ας Κά­ρας του Αγί­ου Αθα­να­σί­ου Χρι­στι­α­νου­πό­λε­ως, προ­στά­του των Γορ­τυ­νί­ων, που σή­με­ρα φυ­λάσ­σε­ται στην Ιε­ρή Μο­νή Προ­δρό­μου.
Σύμ­φω­να με το κα­ταρ­τισ­θέν ή­δη πρό­γραμ­μα, προ­βλέ­πον­ται:


1. Πέμ­πτη 6/10, 6 μ.μ. υ­πο­δο­χή Τι­μί­ας Κά­ρας στο προ­αύ­λι­ο του Ι. Να­ού της Ζω­οδ. Πη­γής. Αρχι­ε­ρα­τι­κός Εσπε­ρι­νός.
2. Πα­ρα­σκευ­ή 7/10 , 8.30 μ.μ. έ­ως 1η πρωι­νή, Ιε­ρά Αγρυ­πνί­α και Θ. Λει­τουρ­γί­α
3. Σάβ­βα­το 8/10, το α­πό­γευ­μα έ­λευ­ση κά­ρας στο Με­τό­χι των Αγί­ων Κων/νου και Ελέ­νης Φι­λο­πάπ­που, ό­που θα τε­λεσ­θεί Μέ­γας Πα­νη­γυ­ρι­κός Εσπε­ρι­νός με αρ­το­κλα­σί­α της Παγ­γορ­τυ­νι­α­κής Ενω­σης, η ο­ποί­α κά­θε χρό­νο τον Οκτώ­βρι­ο τι­μά τους Γορ­τυ­νί­ους Αγί­ους στον ως ά­νω Γορ­τυ­νι­α­κό Να­ό.
4. Κυ­ρι­α­κή 9/10, Αρχι­ε­ρα­τι­κή Θ. Λει­τουρ­γί­α στον Ι. Να­ό Ζω­οδ. Πη­γής Δάφ­νης, τέ­λε­ση μνη­μο­σύ­νου γι­α τον μα­κα­ρι­στό Μη­τρο­πο­λί­τη Γόρ­τυ­νος κυ­ρό Θε­ό­φι­λο, με την συμ­πλή­ρω­ση 10 ε­τών α­πό την εκ­δη­μί­α του.

--

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: