Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης την Τρίτη (22/07) λίγες μόλις ώρες μετά τις δηλώσεις του νεοεκλεγέντα δημάρχου Δημήτρη Παυλή, μίλησε για την ένσταση που κατατέθηκε αναφορικά με το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας στις 15 Ιουλίου στο Πρωτοδικείο.

mmmmΑναλυτικότερα τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Σμυρνιώτης:

 

 

- Είχαμε τονίσει εξαρχής πως με τα στοιχεία που είχαμε στα χέρια μας, το αποτέλεσμα ήταν ρευστό. Μετά από καταγγελίες που είχαμε για ψηφοδέλτια της παράταξης μας τα οποία κρίθηκαν ως άκυρα, παρά το ότι εκ του νόμου έπρεπε να θεωρηθούν έγκυρα, ερευνήσαμε για 5 ημέρες το εκλογικό υλικό και αποφασίσαμε να καταθέσουμε την ένσταση, η οποία θα εκδικαστεί την Δευτέρα (28/07).

 

 

- Αυτό οφείλαμε να κάνουμε για όλους εκείνους τους πολίτες που μας στήριξαν.

 

 

- Κατά την εκλογική διαδικασία δεχθήκαμε μια άνευ προηγουμένου συκοφάντηση. Μάλιστα απ όσο γνωρίζουμε έγιναν προσπάθειες επηρεασμού των ψηφοφόρων κυρίως λίγο πριν την δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Ανεχθήκαμε πολλά! Ανάμεσα τους και η κατά μισή ώρα εκπρόθεσμη κατάθεση του συνδυασμού του κ.Παυλή στο Πρωτοδικείο.

 

 

- Ζητάμε έλεγχο της νομιμότητας σε όλη την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

 

 

Τέλος ο κ.Σμυρνιώτης αναφέρθηκε και στο θέμα της παραχώρησης γραφείων στον κ.Παυλή στο χώρο του Δημαρχείου λέγοντας πως οι χώροι που προορίζονταν για αυτό το σκοπό, επειδή όλα αυτά τα χρόνια δεν ζητήθηκαν από καμία παράταξη έχουν πλέον διατεθεί για τις κοινωνικές δομές του Δήμου. "Η παράταξη του κ.Παυλή μπορεί να χρησιμοποιήσει το παλιό Δημαρχείο", τόνισε.

 

https://www.youtube.com/watch?v=G10OCyfqKDE&feature=youtu.be

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: