Ο κ. Παυλής, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ μίλησε για την δικαστική απόφαση, αλλά και την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής.

tr5

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

 

 

"H τελετή της ορκωμοσίας είναι ανοιχτή για τους πολίτες και θέλουμε όλοι να μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Η τελετή αυτή αποτελεί την κορύφωση της όλης διαδικασίας λίγο πριν την ανάληψη των καθηκόντων μας".

 

 

Για την απόφαση του δικαστηρίου επί της ένστασης του κ.Σμυρνιώτη: "Δεν δικαιώνεται η παράταξη μας, αλλά η βούληση του λαού. Ήταν γνωστό σε εμάς εξαρχής πως μόνο αυτή θα μπορούσε να είναι η απόφαση, μιας και έχουμε ακολουθήσει την απόλυτη νομιμότητα στις όποιες δράσεις μας".

 

 

"Η ένσταση του κ.Σμυρνιώτη απορρίφθηκε στο σύνολο της".

 

"Τις αποφάσεις τις λαμβάνει ο λαός και όχι τα δικαστήρια".

 

"Όλες οι παρατάξεις μαζί από την Δευτέρα θα πρέπει να προχωρήσουμε σε έναν ουσιαστικό διάλογο με κοινό παρανομαστή το συμφέρον του λαού".

 

 

Για ενδεχόμενη νέα προσφυγή του Γιάννη Σμυρνιώτη στο Συμβούλιο της Επικρατείας: "Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Γιάννης Σμυρνιώτης, γιατί κάνει πολλές δηλώσεις τελευταία. Δεν πρόκειται να ξανασχολιάσω τίποτα".

 

 

Για το πρώτο θέμα με το οποίο θα ασχοληθούν ως νέα δημοτική αρχή: "Θα απευθύνουμε δημόσια πρόσκληση σε όλους τους φορείς και όχι μόνο, για να συζητήσουμε τα δεδομένα του Δήμου Τρίπολης".

 

 

"Πολλά είναι τα θέματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε. Ανάμεσα τους διοικητικά θέματα και φυσικά το ζήτημα των απορριμμάτων".

 

 

Για τον έλεγχο που έχει δηλώσει ο ίδιος πως θα κάνει για τυχόν ανομίες στον Δήμο: "Ο έλεγχος θα γίνει σε όλα τα επίπεδα, όταν επανέλθει το Δημοτικό Συμβούλιο στην ομαλή λειτουργία του".


Για τα ονόματα των αντιδημάρχων: "Μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα αποφασιστούν αυτά".

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: